Προϊόντα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ Μεγιστοποιηση
Επιλογή

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Υπηρεσίες απολύμανσης χώρων με νεφελοποίηση


Η εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες απολύμανσης χώρων και εξοπλισμού, με τη μέθοδο της νεφελοποίησης.

 

Πολλοί χώροι, λόγω της δραστηριότητας με την οποία συνδέονται απαιτούν άριστες συνθήκες υγιεινής. Κρίσιμοι νοσοκομειακοί χώροι όπως ΜΕΘ, χειρουργεία, Μ.Τ.Ν., κινητές μονάδες νοσηλείας, ασθενοφόρα, άλλοι χώροι όπου συναθροίζονται ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, γηροκομεία και μονάδες φροντίδας είναι μερικοί από τους χώρους στους οποίους η αποτελεσματική απολύμανση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη διατήρηση υψηλών επιπέδων υγιεινής και τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

 

Η μέθοδος απολύμανσης δια μέσου του αέρα με τη χρήση αυτόματων συσκευών νεφελοποίησης χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, είναι σύμφωνα με το ισχύον Ευρωπαϊκό Πρότυπο ΝFΤ 72-281 ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς επιτυγχάνεται πλήρης απολύμανση χώρων και εξοπλισμού (καταστροφή βακτηρίων, μυκοβακτηρίων, ζυμών / μυκήτων, ιών και σπόρων), ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία, που με τις κλασσικές μεθόδους καθαρισμού και απολύμανσης είναι δύσκολο έως αδύνατον να επιτευχθούν τα επιθυμητά επίπεδα απολύμανσης.

 

Για την απολύμανση χώρων και εξοπλισμού χρησιμοποιούμε την αυτόματη συσκευή νεφελοποίησης AEROSEPT COMPACT 250 και το απολυμαντικό διάλυμα ASEPTANIOS AD, η συνδυαστική χρήση των οποίων ως μία ενιαία διαδικασία απολύμανσης έχει πιστοποιηθεί για τη μικροβιοκτόνο και σποροκτόνο αποτελεσματικότητα της.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και το εξειδικευμένο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρείας μας, αφού εξετάσει τις ανάγκες σας, θα σας προτείνει τη βέλτιστη και οικονομικότερη λύση απολύμανσης ανάλογα με:

- Το είδος των χώρων και του εξοπλισμού προς απολύμανση

- Τον αριθμό και το μέγεθος των χώρων προς απολύμανση

- Το είδος των μικροοργανισμών προς καταπολέμηση

- Τις ειδικές σας ανάγκες (πχ ευαίσθητα υλικά, ειδικοί χώροι κ.λπ.)

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions