Προϊόντα

Clax Soft Fresh 20lt Μεγιστοποιηση

Clax Soft Fresh 20lt

Μαλακτικό


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
To Clax Soft Fresh είναι υγρό μαλακτικό κατάλληλο για επαγγελματικά πλυντήρια. Είναι κατάλληλο για όλους σχεδόν τους τύπους υφασμάτων και η δοσολόγηση του μπορεί να γίνει είτε με το χέρι ή αυτόματα.

 

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
To Clax Soft Fresh είναι μαλακτικό ρούχων το οποίο βασίζεται σε βιοαποικοδομήσιμα κατιόντα και τεταρτοταγή άλατα του αμμωνίου. Στο διάλυμα της πλύσης, αυτά τα θετικά φορτισμένα κατιόντα, προσροφώνται στην αρνητικά φορτισμένη επιφάνεια των υφασμάτων. Όταν το κατιόν προσροφάται στο ύφασμα, εμφανίζει λιπαντική δράση. Κατά το στέγνωμα, αυτό εμποδίζει την ανάμιξη των ινών και την ανάπτυξη στατικού ηλεκτρισμού (ειδικά στις συνθετικές ίνες). Επιπλέον, η λίπανση διευκολύνει το σιδέρωμα. Το προϊόν περιέχει επίσης άρωμα, το οποίο αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά στο ύφασμα. Το Clax Soft Fresh μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους σχεδόν τους τύπους υφασμάτων, αλλά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε ακατέργαστα ή επεξεργασμένα υφάσματα όπως οι πετσέτες. Προσδίδει επίσης μια απαλή, μεταξένια αίσθηση στα μάλλινα ή στα πλεκτά.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
• Προσδίδει ικανοποιητική απαλότητα σε όλους σχεδόν τους τύπους υφασμάτων (πετσέτες, σεντόνια, μάλλινα, ευαίσθητα ρούχα κ.α.)

• Αποτρέπει το σχηματισμό στατικού ηλεκτρισμού σε συνθετικά υφάσματα

• Προσδίδει ευχάριστο άρωμα που διαρκεί

• Βασίζεται σε βιοαποικοδομήσιμες πρώτες ύλες

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Η δοσολογία εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της πλύσης. Το μαλακτικό πρέπει να προστίθεται στο τελευταίο ξέβγαλμα. Συνιστώµενη δόση: 2-10 ml/kg στεγνού ιματισμού. Σημειώστε ότι το προϊόν αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε ρούχα που στεγνώνονται σε κυλίνδρους (σιδερωτήρια) με πολυεστερική τσόχα, ρούχα από μικροπολυεστερικές ίνες όπως σε αποστειρωμένα υφάσματα και σε αδιαβροχοποιημένο ιματισμό χειρουργείου.

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εμφάνιση: Λεπτόρευστο μπλε υγρό

pH [αδιάλυτου προϊόντος] 3.2

Σχετική πυκνότητα στους 20°C 0.99

Tα παραπάνω δεδομένα είναι ενδεικτικά της συνήθους παραγωγικής διαδικασίας και δεν πρέπει να λαμβάνονται ως προδιαγραφές του προϊόντος.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
Να φυλάσσεται στη δική του συσκευασία. Να αποφεύγονται πολύ χαμηλές ή πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Πλήρεις οδηγίες για τον χειρισμό και την αποθήκευση του προϊόντος, δίνονται στο Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας.

 

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Αρ. Καταχώρησης ΓΧΚ: 17241/0/2013

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Κωδικός 7522275, συσκευασία 20 LT


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Clax Soft Fresh 20lt

1 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions