Προϊόντα

Cajoline Prof. Pure 2x5lt Μεγιστοποιηση

Cajoline Prof. Pure 2x5lt

Μαλακτικό ρούχων

 


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το Cajoline Professional Pure είναι ένα μαλακτικό ρούχων για χρήση σε οικιακά και επαγγελματικά πλυντήρια. Είναι κατάλληλο για χρήση στους περισσότερους τύπους υφασμάτων και δοσολογείται χειρωνακτικά στο ξέβγαλμα.

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ / ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το Cajoline Professional Pure είναι ένα μαλακτικό ρούχων που βασίζεται σε κατιονικά τασιενεργά και άρωμα. Κατά τη διάρκεια του ξεβγάλματος, τα θετικά φορτισμένα κατιόντα προσροφώνται στις αρνητικά φορτισμένες ίνες των υφασμάτων. Σ’ αυτά τα κατιόντα οφείλεται η απαλότητα των ρούχων όταν στεγνώσουν. Η κύρια δράση τους είναι η λίπανση των ινών των υφασμάτων, µε αποτέλεσμα να µειώνεται η φθορά από τα πλυσίματα και να αποτρέπεται το μπέρδεμα των ινών. Επίσης, η λίπανση εμποδίζει την ανάπτυξη στατικού ηλεκτρισμού και διευκολύνει το σιδέρωμα λόγω μείωσης των τριβών μεταξύ σίδερου και υφάσματος. Το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο και θεωρείται υπο-αλλεργικό.

Το Cajoline Professional Pure περιέχει ευχάριστο άρωμα, το οποίο μεταφέρεται στα υφάσματα µέσω των κατιόντων. Έτσι τα υφάσματα διατηρούν το ευχάριστο άρωμα για περισσότερο καιρό. Η χρήση του μαλακτικού Cajoline Professional Pure κάνει τα ρούχα πιο αφράτα και απαλά.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
• Χαρίζει εξαιρετική απαλότητα στα υφάσματα

• Μειώνει το μπέρδεμα των ινών και την ανάπτυξη στατικού ηλεκτρισμού

• Προσδίδει ευχάριστο άρωμα που διαρκεί

• Υπο-αλλεργικό - φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Για οδηγίες δοσολόγησης, συμβουλευτείτε τον πίνακα πάνω στο δοχείο.

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εμφάνιση: Λευκό υγρό

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
Να φυλάσσεται στα αρχικά του δοχεία, µακριά από ακραίες θερμοκρασίες. Πλήρεις οδηγίες για το χειρισμό και την αποθήκευση του προϊόντος δίνονται στο Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας του.

 

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Αρ. Καταχώρησης ΓΧΚ: 10439/0/2006

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Κωδικός 7508514, μέγεθος συσκευασίας 2x5L


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Cajoline Prof. Pure 2x5lt

1 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions