Προϊόντα

Clax Peroxy 10kg Μεγιστοποιηση

Clax Peroxy 10kg

Συμπυκνωμένο πρόσθετο λευκαντικό με ενεργό οξυγόνο, σε μορφή σκόνης


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το Clax Peroxy είναι συμπυκνωμένο λευκαντικό πλυντηρίου σε σκόνη, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε βιομηχανικά πλυντήρια, πλυντήρια νοσοκομείων και επαγγελματικά πλυντήρια. Το προϊόν πρέπει να προστίθεται στην κυρίως πλύση σε θερμοκρασίες μεταξύ 40ºC και 70ºC και είναι κατάλληλο για όλα τα είδη υφασμάτων, εκτός από μάλλινα και νάιλον (πολυαµίδιο).

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ / ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το Clax Peroxy είναι ένα αποτελεσματικό λευκαντικό σε σκόνη, µε βάση TAED - υπερανθρακικό άλας, λευκαντικούς παράγοντες για μέτριες θερμοκρασίες και σταθεροποιητικούς παράγοντες λευκαντικού. Σε διάλυμα, ο συνδυασμός του ενεργοποιητή λεύκανσης TAED και του υπερανθρακικού άλατος οδηγεί στο σχηματισμό υπεροξικού οξέος. Επίσης αυτό το προϊόν περιέχει αλκαλικά άλατα και µη ιονικά τασιενεργά, µε αποτέλεσμα καλύτερη απομάκρυνση και διασπορά των ρύπων, σε συνδυασµό µε απορρυπαντικό κυρίως πλύσης. Το Clax Peroxy µπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους υφασμάτων (εκτός από µάλλινα και νάιλον), συµπεριλαµβανοµένων των χρωματιστών, στους 40ºC - 70ºC. Για βέλτιστη απόδοση του λευκαντικού, η θερμοκρασία του διαλύματος πλύσης θα πρέπει ιδανικά να είναι µεταξύ 60ºC και 70ºC. Η χρήση του προϊόντος σύμφωνα µε τις οδηγίες χρήσης και η παρουσία σταθεροποιητικών παραγόντων λευκαντικού, έχει σαν αποτέλεσμα ελάχιστη φθορά και ξεθώριασμα στα υφάσματα.

Επιπλέον το Clax Peroxy προσφέρει καλή υγιεινή, εφόσον οι συνθήκες θερμοκρασίας και pH και ο χρόνος επαφής είναι τα ενδεδειγμένα. Επισημαίνεται ότι οι λεκέδες από αίμα σταθεροποιούνται όταν έρθουν σε επαφή µε υπεροξύ/υπεροξείδιο µε αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η απομάκρυνσή τους. Συνεπώς, συνιστάται κατηγορηματικά να αποφεύγεται οποιαδήποτε επαφή µε το Clax Peroxy στην αρχική φάση της πλύσης (t= 0-7 min). Τα υφάσματα µε λεκέδες αίματος θα πρέπει να καθαρίζονται στην πρόπλυση µε κάποιο ενζυματικό προϊόν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τη χρήση του προϊόντος ανατρέξτε στις Οδηγίες Χρήσης.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Εξαιρετικό λευκαντικό για όλους τους τύπους υφασμάτων, συµπεριλαµβανοµένων των χρωματιστών

•Ενισχύει την απομάκρυνση λιπαρών/ελαιωδών ρύπων (σε συνδυασµό µε απορρυπαντικό κυρίως πλύσης)

•Έχει σαν αποτέλεσμα ελάχιστη φθορά και ξεθώριασμα των υφασμάτων όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα µε τις οδηγίες χρήσης

•Ενεργοποιεί τη λεύκανση σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, µε αποτέλεσμα εξοικονόμηση ενέργειας και επιμήκυνση του χρόνου ζωής του υφάσματος

•Προσφέρει καλή υγιεινή

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Η δοσολογία εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της πλύσης.

Συνιστώµενη δοσολογία: 3 - 7 g/kg στεγνού ιματισμού.

 

Επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Το Clax Peroxy είναι πιο αποτελεσματικό σε θερμοκρασίες µεταξύ 60ºC και 70ºC.

Για βέλτιστη απόδοση του λευκαντικού το pH του διαλύματος πλύσης πρέπει να είναι µεταξύ 9 και 10.

Σε pH > 10, η απόδοση του λευκαντικού (υπεροξύ) µειώνεται σημαντικά, ενώ σε pH < 9 το οξύ εξατμίζεται, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις.

Συνεπώς είναι απαραίτητος ο σωστός ελέγχος του pH του διαλύματος πλύσης.

Σε θερμοκρασίες > 70ºC το υπεροξικό οξύ αρχίζει να αποσυντίθεται και η απόδοση του λευκαντικού ελαττώνεται.

Σε θερμοκρασίες μικρότερες από 60ºC, η αποτελεσματικότητα του λευκαντικού µειώνεται (συνεπώς απαιτείται μεγαλύτερος χρόνος πλύσης ώστε να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα όπως στους 60-70ºC).

Μην χρησιμοποιείτε το Clax Peroxy για τον καθαρισμό μάλλινων ή νάιλον υφασμάτων (πολυαµίδιο, π.χ. χαλάκια HTN).

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εμφάνιση: Λευκή σκόνη ελεύθερης ροής

Ολική αλκαλικότητα [% Na2O, pH 3.6] 51

pH [διάλυμα 1%] 10.8 + 0.5

Φαινόμενη πυκνότητα [g/l] 890

Διαθέσιμο οξυγόνο [%] 2.0

 

Τα παραπάνω δεδομένα είναι ενδεικτικά της συνήθους παραγωγικής διαδικασίας και δεν πρέπει να λαμβάνονται ως προδιαγραφές του προϊόντος.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
Διατηρείτε το προϊόν στους αρχικούς του περιέκτες, µακριά από ακραίες θερμοκρασίες. Πλήρεις οδηγίες για το χειρισμό και τη διάθεση του προϊόντος, δίνονται στο Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας του.

 

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Αρ. Καταχώρησης Γ.Χ.Κ.: 7670/1/2008

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Κωδικός 6973314, συσκευασία 10kg


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Clax Peroxy 10kg

1 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions