Προϊόντα

Klinex Prof. Advance 2x5lt Μεγιστοποιηση

Klinex Prof. Advance 2x5lt

Λευκαντικό για πλυντήρια ρούχων


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η Χλωρίνη KLINEX ADVANCE είναι λευκαντικό πλυντηρίου ρούχων ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε επαγγελματικά πλυντήρια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους λευκών υφασμάτων αλλά και σε περιορισμένο αριθμό ανεξίτηλων χρωματιστών υφασμάτων.

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ/ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η Χλωρίνη KLINEX ADVANCE είναι ένα αποτελεσματικό λευκαντικό για χαμηλές θερμοκρασίες, το οποίο βασίζεται σε υποχλωριώδεις, αλκαλικές και λευκαντικές ουσίες. Είναι ένα λεπτόρρευστο υγρό, γεγονός που διευκολύνει την άντλησή του, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη μεταφορά του στο διάλυμα της πλύσης. Το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους λευκών υφασμάτων, καθώς και σε χρωματιστά με βαφές συμβατές με το χλώριο όπως ο ιματισμός χειρουργείου. Προκειμένου να επιτευχθεί ικανοποιητική λεύκανση και ταυτόχρονα να προκληθεί ελάχιστη φθορά στα υφάσματα, η θερμοκρασία του διαλύματος της πλύσης πρέπει, στην ιδανική  περίπτωση, να διατηρηθεί κάτω από τους 30ºC. Συνιστάται να αποφεύγεται η επαφή του χλωρίου με προϊόντα που περιέχουν ένζυμα στο διάλυμα της πλύσης. Τα ένζυμα θα απενεργοποιηθούν από το χλώριο.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
• Εξαιρετικό λευκαντικό για όλους τους τύπους λευκών υφασμάτων

• Επαναφέρει την αρχική λευκότητα

• Εξαφανίζει κιτρινίλες και γάριασμα

• Εύκολο στη δοσολόγηση

• Επιφέρει ελάχιστη φθορά στα υφάσματα όταν χρησιμοποιείται σε χαμηλές θερμοκρασίες

• Καθιστά εφικτή τη λεύκανση σε χαμηλές θερμοκρασίες, εξοικονομώντας ενέργεια

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Για λεύκανση στο πλυντήριο

Συνιστώµενη δοσολογία: Για 4-5 kg στεγνού ιματισμού: 150 ml. Για πολύ λερωμένα ρούχα αυξάνουμε την ποσότητα σε 200 ml.

Για λεύκανση στο χέρι

Συνιστώμενη δοσολογία: 150 ml σε 10 lt νερό. Παρακαλούμε σημειώστε τα ακόλουθα:

• Για να επιτευχθεί ικανοποιητική λεύκανση και να ελαχιστοποιηθεί η φθορά στα υφάσματα, η θερμοκρασία πρέπει κατά προτίμηση να διατηρηθεί στους 30ºC - 50ºC περίπου.

• Στη θερμοκρασία αυτή το pH του διαλύματος πλύσης πρέπει να είναι γύρω στο 9.5. Σε pH κάτω από 9.5, μπορεί να προκληθεί εκτεταμένη φθορά στα υφάσματα. Συνεπώς, είναι απαραίτητος ο σωστός έλεγχος του pH του διαλύματος πλύσης.

• Εξασφαλίστε ότι μετά την ολοκλήρωση της λεύκανσης, όλο το υπολειμματικό χλώριο έχει εξουδετερωθεί κατά το τελευταίο ξέβγαλμα. Ατελής εξουδετέρωση θα οδηγήσει στο κιτρίνισμα και στη φθορά των υφασμάτων κατά τη διάρκεια του στεγνώματος σε αυξημένες θερμοκρασίες.

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Εμφάνιση: διαυγές, ανοιχτό κίτρινο υγρό

Σχετική πυκνότητα στους 20ºC 1.27

pH >12.5

Τα παραπάνω δεδομένα είναι ενδεικτικά της συνήθους παραγωγικής διαδικασίας και δεν πρέπει να λαμβάνονται ως προδιαγραφές του προϊόντος.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
Αποθηκεύετε το προϊόν στους αρχικούς κλειστούς περιέκτες, μακριά από ακραίες θερμοκρασίες. Πλήρεις οδηγίες για το χειρισμό και τη διάθεση του προϊόντος δίνονται στο Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας του.

 

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
Αρ. Καταχώρησης Γ.Χ.Κ.: 14651/0/2010

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ
Κωδικός 7517623, μέγεθος συσκευασίας 2 Χ 5 lt


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Klinex Prof. Advance 2x5lt

1 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions