Προϊόντα

neoderm hand & body cream 500ml Μεγιστοποιηση

Επιλογή

neoderm hand & body cream 500ml

Ενυδατική κρέμα περιποίησης χεριών και σώματος


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Φροντίδα χεριών και δέρματος. Η κρέμα χεριών & σώματος neoderm hand & body cream είναι το αναγκαίο καθημερινό συμπλήρωμα της καταπονημένης επιδερμίδας


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Εξωτερικοί παράγοντες, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, αφαιρούν τμήμα της φυσικής λιπαρότητας και υγρασίας του δέρματος με αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανσή του. Η χρήση της κρέμας χεριών & σώματος neoderm hand & body cream προσφέρει στην επιδερμίδα τα περιποιητικά συστατικά που χρειάζεται. Η ύπαρξη γλυκερίνης σε συνδυασμό με επιλεγμένα έλαια υψηλής ποιότητας, δημιουργούν μια αρωματική σύνθεση η οποία αφήνει το δέρμα λείο και βελούδινο. Ταυτόχρονα, η παρουσία στην σύνθεση συντηρητικών συστατικών εγγυώνται την βακτηριοστατική και μυκητοστατική δράση του προϊόντος. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.
Σε ένα νοσοκομειακό περιβάλλον, το προϊόν χρησιμοποιείται μετά τις διαδικασίες καθαρισμού και αντισηψίας των χεριών οι οποίες συνήθως γίνονται με μικροβιοκτόνες, ισχυρές ερεθιστικές ουσίες. Το προϊόν προσφέρεται σε εύχρηστο δοχείο με ενσωματωμένη δοσομετρική αντλία.


ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
Αρ.Καταχώρησης CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) Reference: 1534850


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Δοχείο 500 ml με ενσωματωμένη δοσομετρική αντλία (κωδ. 420026). Χαρτοσυσκευασία 24x500ml.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Εφαρμόστε 1-2 ml και καλύψτε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ neoderm hand & body cream 500ml

1 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions