Προϊόντα

ANIOSYME DLT PLUS 5lt Μεγιστοποιηση

ANIOSYME DLT PLUS 5lt

Eνζυματικό καθαριστικό υγρό για χειρουργικά εργαλεία


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Καθαρισμός ενδοσκοπίων, ιατρικών οργάνων, χειρουργικών εργαλείων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με βυθισμό, σε αυτόματα πλυντήρια ή σε πλυντήρια υπερήχων.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το ANIOSYME DLT PLUS έχει κατοχυρωμένη σύνθεση με βακτηριοστατική και μυκητοστατική απορρυπαντική δράση. Ο συνδυασμός τριών ενζύμων (πρωτεάση, λιπάση, αμυλάση) με αποδεδειγμένη σταθερότητα στην σύνθεση του προϊόντος προσφέρει υψηλή καθαριστική απόδοση έναντι λιποειδών ρύπων (DCP). Το προϊόν έχει ουδέτερο pH και είναι συμβατό με όλα τα υλικά του χειρουργείου. Κατάλληλο για χρήση σε κρύο ή ζεστό νερό.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το ANIOSYME DLT Plus παρουσιάζει βακτηριοστατική και μυκητοστατική απορρυπαντική δράση και αντίσταση σε μικροβιακή επιμόλυνση σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία (1997). Η σύνθεση του προϊόντος περιλαμβάνει μη ιονικά τασιενεργά, συνδιασμό τριών ενζύμων (προτεάση, λιπάση και αμιλάση), σταθεροποιητή ενζύμων, σύμπλοκες ενώσεις, συντηρητικά, έκδοχα. Είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση. Για καθαρισμό με βυθισμό (χωρίς απολυμαντική δράση), σε αυτόματα πλυντήρια ή πλυντήρια υπερήχων, προσθέστε ANIOSYME DLT Plus σε δοσολογία 0,2% - 0,3% (2 έως 3 ml ανά λίτρο νερού). Μέγιστη θερμοκρασία καθαρισμού +60°C. Για καθαρισμό με ταυτόχρονη μικροβιοστατική δράση, η δοσολογία είναι 0.5% (5 ml ανά λίτρο νερού).

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Ιατροτεχνολογικό προϊόν με σήμανση CE (κατηγορία Ι)

ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 29277


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το ANIOSYME DLT Plus διατίθεται σε δοχεία των 5 λίτρων (κωδ. 1559.036). Χαρτοσυσκευασία 4x5lt με μία δοσομετρική αντλία.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Προετοιμάστε διάλυμα από 0,2% - 0,5% σε κρύο ή χλιαρό νερό και βυθίστε πλήρως τα εργαλεία. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Συσκευασία: Δοχείο 5 λίτρων
  • Κωδικός εργοστασίου 1559036
  • ΜΜ1 ΔΟΧ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ANIOSYME DLT PLUS 5lt

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions