Προϊόντα

neodisher MultiZym 1lt Μεγιστοποιηση

Επιλογή

neodisher MultiZym 1lt

Αλκαλικό τριενζυματικό απορρυπαντικό εργαλείων ενδοσκοπίων


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Χειρωνακτικός καθαρισμός θερμοανθεκτικών και θερμοευαίσθητων εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων χειρουργικών εργαλείων, εργαλείων μικροχειρουργικής και MIS, οδοντιατρικών εργαλείων, εύκαμπτων ενδοσκοπίων, αναισθησιολογικών σκευών, κοντέινερ εργαλείων και άλλων ιατροτεχνολογικών σκευών με βυθισμό και σε πλυντήρια υπερήχων.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το neodisher MultiZym έχει άριστη καθαριστική δράση και αφαιρεί αξιόπιστα το βιολογικό φορτίο, όπως αποξηραμένο και μετουσιωμένο αίμα, λίπη και εκκρίματα, χημικές ουσίες, κ.α., προκαλεί την πλήρη διάσπαση των οργανικών υπολειμμάτων και εμποδίζει την εναπόθεση πρωτεϊνικών καταλοίπων πάνω στα αντικείμενα. Παρουσιάζει ευρεία συμβατότητα με όλους τους τύπους υλικών όπως ανοξείδωτο ατσάλι, χειρουργικό ατσάλι, οπτικά μέρη, όλα τα συνήθη συνθετικά υλικά, ανοδιωμένο αλουμίνιο, σιλικόνες και υλικά που χρησιμοποιούνται σε αναισθησιολογικά σκεύη. Το προϊόν εγγυάται ένα άριστο καθαριστικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα (2 λεπτά) χωρίς να επηρεάζεται από την σκληρότητα του νερού. Το  neodisher MultiZym απομακρύνει αποτελεσματικά την βιομεμβράνη (biofilm) από την επιφάνεια των ενδοσκοπίων.

Περιέχει μη ιονικά και ανιονικά τασιενεργά, παράγοντες αποσκλήρυνσης, ένζυμα (πρωτεάσες, αμυλάσες, λιπάσες), σταθεροποιητές και έκδοχα.  Το  neodisher MultiZym είναι απαλλαγμένο από βορικό οξύ και βορικά συστατικά, ελεύθερο αρωμάτων και χρώματος και είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση. Δοσολογία από 0,1%.

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας Ι. 


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Δοχείο του 1 λίτρου με ενσωματωμένο δοσομετρητή (κωδ. 101805). Χαρτοσυσκευασία 10x1lt.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ neodisher MultiZym 1lt

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions