Προϊόντα

ANIOSYME SYNERGY 5, συσκ. 5lt Μεγιστοποιηση

Επιλογή

ANIOSYME SYNERGY 5, συσκ. 5lt

Πολυενζυματικό καθαριστικό υγρό χειρουργικών εργαλείων 


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Καθαρισμός χειρουργικών και ιατρικών εργαλείων, ιατροτεχνολογικών συσκευών και οργάνων με βυθισμό στο χέρι, σε αυτόματα πλυντήρια και σε πλυντήρια υπερήχων.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το ANIOSYME SYNERGY 5 είναι πρωτοποριακό προϊόν καθώς είναι το πρώτο απορρυπαντικό χειρουργικών εργαλείων, οργάνων και ιατρικού εξοπλισμού που συνδυάζει την δράση πέντε (5) ενζύμων ικανών να διασπάσουν πρωτεΐνες, άμυλα, λίπη, κυτταρίνες και πολυσακχαρίτες.


Με ενισχυμένη απορρυπαντική δράση, είναι κατάλληλο για καθαρισμό οργανικών ρύπων, αίματος, πρωτεϊνών και χημικών ουσιών κ.α. Λόγω της σύνθεσής του παρουσιάζει ευρεία συμβατότητα με όλους τους τύπους υλικών όπως ανοξείδωτο ατσάλι, τιτάνιο, συνθετικά υλικά, πολύ-σουλφονικά πλαστικά, PVC, ABS, ανοδιωμένο αλουμίνιο κ.α. Το ANIOSYME SYNERGY 5 εγγυάται ένα άριστο καθαριστικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να επηρεάζεται από την σκληρότητα του νερού και χωρίς να φθείρει τα αντικείμενα λόγω του pH του που προσεγγίζει το ουδέτερο (pH διαλύματος 7,25).


Περιέχει μη ιονικά και ανιονικά τασιενεργά, παράγοντες αποσκλήρυνσης, ένζυμα, σταθεροποιητές και έκδοχα. Το ANIOSYME SYNERGY 5 είναι απαλλαγμένο από πτητικές οργανικές ενώσεις, είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση. Δοσολογία από 0,1% έως 0,5%.

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Ιατροτεχνολογικό προϊόν με σήμανση CE (κατηγορία Ι)

ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 29279


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το ANIOSYME SYNERGY 5 διατίθεται σε δοχεία των 5 λίτρων (κωδ. 870053). Χαρτοσυσκευασία 4x5lt με μία δοσομετρική αντλία.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Προετοιμάστε διάλυμα σε κρύο ή χλιαρό νερό και δοσολογία από 0,1% - 0,5% ανάλογα με τον ρύπο και την μέθοδο καθαρισμού. Βυθίστε πλήρως τα εργαλεία. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ANIOSYME SYNERGY 5, συσκ. 5lt

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions