Προϊόντα

ANIOSYME XL3 5lt Μεγιστοποιηση

Επιλογή

ANIOSYME XL3 5lt

Tρι-ενζυματικό απολυμαντικό καθαριστικό υγρό για χειρουργικά εργαλεία


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Για τον καθαρισμό και την απολύμανση χειρουργικών εργαλείων και ιατροτεχνολογικών οργάνων, θερμοευαίσθητων υλικών και ενδοσκοπικού εξοπλισμού με βυθισμό ή σε πλυντήρια υπερήχων.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το ANIOSYME XL3 είναι ένα ισχυρό καθαριστικό με ταυτόχρονη απολυμαντική δράση, ιδανικό για την αποκομιδή επιμολυσμένων εργαλείων.  Ο συνδυασμός των τριών ενζύμων (πρωτεάση, λιπάση, μαναννάση) με τασιενεργά στην σύνθεση του προϊόντος, έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί στην πράξη για την αποτελεσματικότητά του έναντι λιποειδών ρύπων.  Με ουδέτερο pH είναι  συμβατό με κράματα μετάλλων, δεν περιέχει χλώριο ή αλδεΰδες, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η οξείδωση των υλικών και η στερεοποίηση των πρωτεϊνικών ρύπων.  


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το ANIOSYME XL3 σε δοσολογία 0.5% - 2%, παρουσιάζει αντιμικροβιακή δράση εντός 5 - 15 λεπτών, ανάλογα με το απαιτούμενο φάσμα. Το προϊόν έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και είναι δραστικό σε βακτηρίδια, μυκοβακτηρίδια, ζύμες, μύκητες  και σε ιούς (HIV-1, HBV, HCV, Herpes Virus) καθώς και  έναντι νοσοκομειακών στελεχών (MRSA, Acinetobacter baumanii, Klebsiella pneumoniae , VRE κ.λπ ). Το ANIOSYME XL3 έχει ελεγχθεί και είναι δραστικό ένταντι των βιομεμβρανών (biofilms) του βακτηριδίου Pseudomonas aeruginosa. Το ενεργό δραστικό συστατικό του προϊόντος είναι το τεταρτοταγές ανθρακικό αμμώνιο. Είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση. Δοσολογία: 0,5% - δράση σε 5 λεπτά

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Ιατροτεχνολογικό προϊόν με σήμανση CE (κατηγορία ΙΙb)

ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 34321


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Δοχείο των 5 λίτρων (κωδ. 870139). Χαρτοσυσκευασία 4x5lt με μία δοσομετρική αντλία.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Προσθέστε μια δόση 0,5% προϊόντος σε κρύο ή χλιαρό νερό και βυθίστε πλήρως τα εργαλεία στο διάλυμα. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Συσκευασία: Δοχείο 5 λίτρων
  • ΜΜ1 ΔΟΧ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ANIOSYME XL3 5lt

8 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions