Προϊόντα

ANIOSYME DD1 5lt Μεγιστοποιηση

Επιλογή

ANIOSYME DD1 5lt

Ενζυματικό απολυμαντικό καθαριστικό υγρό για χειρουργικά εργαλεία


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση χειρουργικών εργαλείων και ιατροτεχνολογικών οργάνων, θερμοευαίσθητων υλικών και ενδοσκοπικού εξοπλισμού με βυθισμό ή σε πλυντήρια υπερήχων.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το ANIOSYME DD1 είναι ένα ισχυρό καθαριστικό με ταυτόχρονη απολυμαντική δράση, ιδανικό για την αποκομιδή επιμολυσμένων εργαλείων. Eίναι το πρώτο τριενζυματικό απορρυπαντικό με απολυμαντικές ιδιότητες και αποδεδειγμένη σταθερότητα της ενζυματικής σύνθεσης. Ο συνδυασμός των τριών ενζύμων (πρωτεάση, λιπάση, αμυλάση) με τασιενεργά στην σύνθεση του προϊόντος, έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί στην πράξη για την αποτελεσματικότητα του έναντι λιποειδών ρύπων. Με ουδέτερο pH είναι συμβατό με κράματα μετάλλων, δεν περιέχει χλώριο ή αλδεϋδες, με αποτέλεσμα να αποφεύγεται η οξείδωση των υλικών και η στερεοποίηση των πρωτεϊνικών ρύπων.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το ANIOSYME DD1 σε δοσολογία 0,5%, παρουσιάζει αντιμικροβιακή δράση εντός 5 - 15 λεπτών, ανάλογα με το απαιτούμενο φάσμα. Το προϊόν έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα έναντι νοσοκομειακών στελεχών (MRSA) και είναι δραστικό σε βακτηρίδια, ζύμες και σε ιούς (HBV, HCV, Herpes Virus, Vaccinia Virus). Τα ενεργά δραστικά συστατικά του προϊόντος είναι το άλας τεταρτοταγούς αμμωνίου και η υδροχλωρική διγουανίδη πολυεξαμεθυλενίου. Είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση. Δοσολογία: 0,5% - δράση σε 5 έως 15 λεπτά

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Ιατροτεχνολογικό προϊόν με σήμανση CE (κατηγορία ΙΙb)

ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 29275


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Δοχείο των 5 λίτρων (κωδ. 870025). Χαρτοσυσκευασία 4x5lt με μία δοσομετρική αντλία.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Προσθέστε μια δόση 0,5% προϊόντος σε κρύο ή χλιαρό νερό και βυθίστε πλήρως τα εργαλεία στο διάλυμα. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Συσκευασία: Δοχείο 5 λίτρων
  • Κωδικός εργοστασίου 1200036
  • ΜΜ1 ΔΟΧ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ANIOSYME DD1 5lt

8 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions