Προϊόντα

ANIOSYME FIRST 750ml Μεγιστοποιηση

ANIOSYME FIRST 750ml

Αφρός καθαρισμού και απολύμανσης ακάθαρτων χειρουργικών εργαλείων


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Καθαρισμός και απολύμανση ακάθαρτων χειρουργικών εργαλείων με ψεκασμό.

 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το ANIOSYME FIRST εφαρμόζεται με ψεκασμό πάνω σε ακάθαρτα χειρουργικά εργαλεία κατά την μεταφορά τους έως την Κεντρική Αποστείρωση ή πριν το μηχανικό καθαρισμό σε πλυντήριο και εξασφαλίζει ένα ικανοποιητικό επίπεδο υγρασίας που εμποδίζει την ξήρανση και στερεοποίηση του αίματος και άλλων οργανικών και πρωτεϊνικών ρύπων πάνω στα ακάθαρτα εργαλεία.

Το ANIOSYME FIRST είναι ένα τρι-ενζυματικό προϊόν (πρωτεάση, λιπάση, αμυλάση) έτοιμο προς χρήση με ουδέτερο pH, σε δοχείο με εργονομική λαβή. Ψεκάζεται σε μορφή αφρού, δεν δημιουργεί νεφέλωμα και εξαλείφει τον κίνδυνο που προέρχεται από τυχόν εξάτμιση του προϊόντος κατά την χρήση. Δεν περιέχει χλωρίδια, είναι μη διαβρωτικό και συμβατό με κάθε είδους υλικό (περιλαμβανομένων και κραμάτων μετάλλων).  Το ANIOSYME FIRST έχει δοκιμαστεί και ελεγχθεί για την αποτελεσματικότητα του (DCP degreasing cleaning power, καθαριστική δράση έναντι λιποειδών ρύπων).

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το ANIOSYME FIRST παρουσιάζει ήπια αντιμικροβιακή δράση. Το προϊόν έχει ελεγχθεί σε ακάθαρτες συνθήκες σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και είναι δραστικό σε βακτηρίδια, μυκοβακτηρίδια, μύκητες  και σε ιούς (HIV-1, HBV,HCV). Περιέχει αλας τεταρτοταγούς αμμωνίου, υδροχλωρική διγουανίδη πολυεξαμεθυλενίου, μη ιονικά και κατιονικά τασιενεργά, τρι-ενζυματική σύνθεση (πρωτεάση, λιπάση, αμυλάση), αποσκληρυντικές ουσίες και σταθεροποιητές. Είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Προϊόν έτοιμο προς χρήση με ψεκασμό

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙΙb.

ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 29278

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το ANIOSYME FIRST διατίθεται σε δοχεία των 750 ml, το κάθε δοχείο με ψεκαστήρα αφρού (κωδ. 1410.544). Χαρτοσυσκευασία 12x750ml.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ψεκάστε ομοιόμορφα πάνω σε όλα τα ακάθαρτα εργαλεία.  Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ANIOSYME FIRST 750ml

8 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions