Προϊόντα

Triacid N Μεγιστοποιηση

Επιλογή

Triacid N

Καθαριστικό και απολυμαντικό υγρό εργαλείων χωρίς αλδεϋδες


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Καθαρισμός και ταυτόχρονη απολύμανση χειρουργικών εργαλείων και εργαστηριακού εξοπλισμού με βυθισμό ή σε πλυντήρια υπερήχων.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το Triacid Ν έχει ταχεία και αποτελεσματική απολυμαντική δράση σε καθαρές και σε ρυπαρές συνθήκες. Το σκεύασμα δεν περιέχει αλδεϋδες και κατά την διάλυσή του δίνει ένα σχεδόν άοσμο έτοιμο διάλυμα με ελαφρά αλκαλικό pH 9-10. Η αλκαλικότητα του προϊόντος και τα συστατικά που περιέχει προσδίδουν στο σκεύασμα ισχυρή καθαριστική δράση με ταυτόχρονη προστασία των διαφόρων υλικών κατασκευής (μέταλλα, πλαστικά, ελαστικά, κ.λ.π.). Τα ενεργά συστατικά ανά 100 g προϊόντος είναι 18 g Ν-Δωδεκυλοπροπαν-1,3-διαμίνη. Το προϊόν έχει ελεγχθεί και προτείνεται από τον κατασκευαστικό οίκο εργαλείων και ενδοσκοπίων KARL STORZ.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το Triacid Ν είναι βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, ιοκτόνο (HIV, HBV, HCV, Vaccinia), φυματιοκτόνο και σποροκτόνο. Είναι ελεγμένο σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του Γερμανικού Οργανισμού Υγιεινής και Μικροβιολογίας (DGHM) που περιλαμβάνουν εκτός των συνήθων ελέγχων και δοκιμασίες στην πράξη όπως και δοκιμασίες παρουσία υψηλού βιολογικού φορτίου.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση. Δοσολογία για καθαρισμό 0,25% για 5-10 λεπτά. Δοσολογία για καθαρισμό και απολύμανση 0,25% για 60 λεπτά, 0,5% για 30 λεπτά, 1% για 15 λεπτά και 3% για ταχεία απολύμανση εντός 5 λεπτών. Σε αυτές τις εγκεκριμένες δοσολογίες το προϊόν επιτυγχάνει πλήρη απολύμανση των χειρουργικών και ιατρικών εργαλείων. Το έτοιμο διάλυμα με Triacid N διατηρεί την απολυμαντική του ικανότητα για 14 ημέρες από την ημερομηνία παρασκευής ακόμα και με παρουσία υψηλού βιολογικού φορτίου.


ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙΙb

ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 29355


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το προϊόν διατίθεται σε δοχεία του 1 λίτρου (κωδ. 170409). Χαρτοσυσκευασία 6x1lt.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ανάλογα με την επιθυμητή εφαρμογή, προετοιμάστε διάλυμα με νερό και βυθίστε πλήρως τα εργαλεία για τον ενδεδειγμένο χρόνο δράσης και δοσολογία. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Triacid N

8 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions