Προϊόντα

neodisher Septo PreClean 5lt Μεγιστοποιηση

Επιλογή

neodisher Septo PreClean 5lt

Υγρό καθαριστικό και απολυμαντικό εργαλείων για πολύωρη εμβάπτιση


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Καθαρισμός και απολύμανση χειρουργικών εργαλείων, εύκαμπτων και άκαμπτων ενδοσκοπίων, οδοντιατρικών εργαλείων και αναισθησιολογικών υλικών με βυθισμό ή σε πλυντήρια υπερήχων.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το neοdisher Septo PreClean δεν περιέχει αλδεϋδες. To προϊόν συνδυάζει σίγουρη απολύμανση, άριστο καθαριστικό αποτέλεσμα χωρίς πήξιμο των πρωτεϊνών και συμβατότητα με όλα τα υλικά των υλικών κατασκευής ακόμα και των πλέον ευαίσθητων ιατροτεχνολογικών προϊόντων όπως τα εύκαμπτα ενδοσκόπια και ο αναισθησιολογικός εξοπλισμός. Το προϊόν είναι ελεγμένο και κατάλληλο για πολύωρη εμβάπτιση χειρουργικών εργαλείων έως 72 ώρες π.χ. καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας ή κατά το Σαββατοκύριακο, χωρίς να φθείρει τα αντικείμενα ενώ τα προστατεύει από την πιθανή διαβρωτική δράση του νερού.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το απολυμαντικό φάσμα δράσης του προϊόντος περιλαμβάνει βακτηρίδια, μύκητες και ιούς (HIV, HBV, HCV, Vaccinia). Όλες οι μελέτες του neοdisher Septo PreClean έγιναν σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές νόρμες για τα απολυμαντικά χειρουργικών εργαλείων κάτω από ρυπαρές συνθήκες (dirty conditions). Περιλαμβάνεται στις λίστες εγκεκριμένων απολυμαντικών VAH και IHO.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση. Δοσολογία από 0,5% - 1% (5 - 10 ml/lt) σε χρόνο εμβάπτισης 15 λεπτά. Το έτοιμο διάλυμα με neοdisher Septo PreClean διατηρεί την απολυμαντική του ικανότητα για 7 ημέρες από την ημερομηνία παρασκευής του, ανάλογα με τα επίπεδα οργανικού φορτίου.

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙIb.

ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 29338


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Δοχείο 5 λίτρων (κωδ. 101007). Χαρτοσυσκευασία 4x5lt.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ανάλογα με την επιθυμητή εφαρμογή, προετοιμάστε διάλυμα με νερό και βυθίστε πλήρως τα εργαλεία για τον ενδεδειγμένο χρόνο δράσης. Δοσολογία από 0,5% - 1% (5-10 ml/lt) σε χρόνο εμβάπτισης 15 λεπτά. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ neodisher Septo PreClean 5lt

8 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions