Προϊόντα

STERANIOS 2% 5lt Μεγιστοποιηση

STERANIOS 2% 5lt

Υψηλού βαθμού απολυμαντικό ενδοσκοπικών εργαλείων - γλουταραλδεϋδη 2%


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ταχεία υψηλού βαθμού απολύμανση  εύκαμπτων και άκαμπτων ενδοσκοπίων, χειρουργικών και ιατρικών εργαλείων, θερμοευαίσθητων οργάνων και λοιπού ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με βυθισμό.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το STERANIOS 2% είναι απολυμαντικό διάλυμα γλουταραλδεϋδης 2%, έτοιμο προς χρήση χωρίς να απαιτείται ενεργοποιητής. Το έτοιμο διάλυμα είναι σταθερό κατά την χρήση για 30 ημέρες, ο δε έλεγχος της δραστικότητας του διαλύματος γίνεται με δείκτες που επιβεβαιώνουν ότι η συγκέντρωση της γλουταραλδεϋδης στο διάλυμα είναι πάνω από την ελάχιστη απαιτούμενη δραστική συγκέντρωση. Παρουσιάζει ευρεία συμβατότητα με όλα τα υλικά.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το προϊόν έχει αποδεδειγμένη δραστικότητα έναντι του ελικοβακτηρίου του πυλωρού (EN 14561 Helicobacter Pylori) εντός 10 λεπτών. Το STERANIOS 2% παρουσιάζει πλήρες αντιμικροβιακό φάσμα σε 10 λεπτά. Το προϊόν έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα πλέον αυστηρά Ευρωπαϊκά Πρότυπα και είναι δραστικό σε βακτηρίδια, μυκοβακτηρίδια, ζύμες, μύκητες, ιούς (HIV1, HBV, BVDV, Herpes, Adeno, Enterovirus Polio κλπ) και σε σπόρους. Το STERANIOS 2% είναι διαυγές διάλυμα γλουταραλδεύδης 2%, (ενεργό συστατικό ανά 100 g προϊόντος) ρυθμισμένο να παρέχει pH 6 παρουσία καταλύτη (κιτρικού νατρίου). Είναι προϊόν βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Έτοιμο προς χρήση ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗ – δράση σε 10 λεπτά.


ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙΙb.

ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 29351


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το STERANIOS 2%, διατίθεται σε δοχεία των 5 λίτρων, (κωδ. 382.034). Χαρτοσυσκευασία 4x5lt.

Επίσης διατίθενται δείκτες ελέγχου γλουταραλδεΰδης, συσκευασία 100 τεμαχίων, κωδικός 100.987.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Βυθίστε πλήρως την ιατρική συσκευή στο έτοιμο απολυμαντικό διάλυμα για 10 λεπτά ή ανάλογα με το επιθυμητό φάσμα δράσης. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ STERANIOS 2% 5lt

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions