Προϊόντα

ANIOXYDE 1000 5lt Μεγιστοποιηση

ANIOXYDE 1000 5lt

Αποστειρωτικό διάλυμα ενδοσκοπικών εργαλείων υπεροξικό οξύ


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Υψηλού βαθμού απολύμανση και ψυχρή αποστείρωση εύκαμπτων και άκαμπτων ενδοσκοπίων, χειρουργικών ιατρικών εργαλείων, θερμοευαίσθητων οργάνων και λοιπού ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με βυθισμό


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το ANIOXYDE 1000 είναι έτοιμο προς χρήση διάλυμα υπεροξικού οξέος μετά την ενεργοποίηση. Για ευκολία ο ενεργοποιητής είναι ενσωματωμένος στο δοχείο των 5 λίτρων. Το ενεργοποιημένο διάλυμα διατηρεί την απολυμαντική ικανότητά του για 14 ημέρες ο δε έλεγχος της δραστικότητας του διαλύματος γίνεται με δείκτες που επιβεβαιώνουν την επάρκεια υπεροξικού οξέος στο έτοιμο διάλυμα. Ο χρόνος για υψηλού βαθμού απολύμανση και αποστείρωσης είναι 5 λεπτά. Δεν περιέχει αλδεϋδες και δεν στερεοποιεί τις πρωτεΐνες. Είναι ελεύθερο οξικού οξέως με ουδέτερο pH, φιλικό προς το περιβάλλον και τον χρήστη, με αντιδιαβρωτικούς παράγοντες για προστασία των μετάλλων και συμβατό με μια ευρεία γκάμα ιατρικών εργαλείων από ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και πλαστικό, δοχείων απολύμανσης και επιφανειών εργασίας.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το ANIOXYDE 1000 παρουσιάζει πλήρες αντιμικροβιακό φάσμα σε 5 λεπτά. Έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα πλέον αυστηρά Ευρωπαϊκά Πρότυπα και είναι δραστικό σε βακτηρίδια, μυκοβακτηρίδια, ζύμες, μύκητες, ιούς με περίβλημα και ιούς χωρίς περίβλημα (EN 14476, Adenovirus, Polio Virus) και σε σπόρους (ΕΝ 13704, Bacillus subtilis, Bacillus cereus). Τα ενεργά συστατικά του προϊόντος είναι υπεροξικό οξύ μέσω της χρήσης ενεργοποιητή και υπεροξείδιο του υδρογόνου. Βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Νομοθεσία.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Έτοιμο προς χρήση ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ – δράση σε 5 λεπτά.


ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙΙb.

ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 29280


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το ANIOXYDE 1000 διατίθεται σε δοχεία των 5 λίτρων, έκαστο με ενσωματωμένο ενεργοποιητή (κωδ. 1081.299). Χαρτοσυσκευασία 4x5lt.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Βυθίστε πλήρως την ιατρική συσκευή στο έτοιμο απολυμαντικό διάλυμα για 5 λεπτά. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ANIOXYDE 1000 5lt

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions