Προϊόντα

Η Εταιρεία


Η βασική μας ιδέα είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις υγιεινής...

Στην αγορά των ειδικών απολυμαντικών, όταν άλλες εταιρείες απλά πουλάνε προϊόντα, εμείς προσφέρουμε λύσεις στα προβλήματα απολύμανσης των πελατών μας. Ο πελάτης μας αγοράζει απορρυπαντικά γιατί θέλει καθαρά και λειτουργικά εργαλεία. Εμείς οφείλουμε να έχουμε τις γνώσεις για να του προσφέρουμε καθαρά εργαλεία. Ο γιατρός στο ιατρείο του αγοράζει απολυμαντικά γιατί θέλει ασφάλεια από τα παθογόνα μικρόβια. Εμείς πρέπει να έχουμε τις γνώσεις για να του δώσουμε την ασφάλεια που θέλει. Το αποτέλεσμα μετράει, το απολυμαντικό είναι το μέσον, από μόνο του δεν αρκεί!

 

...που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στην δική σας δουλειά

Για να προσφέρουμε λύσεις στους πελάτες μας, πρέπει να έχουμε βαθειά γνώση του αντικειμένου μας. Η εξειδίκευση στο αντικείμενό μας είναι η βασική μας προτεραιότητα. Η γνώση της διαδικασίας καθαρισμού και απολύμανσης καθώς και η εμπειρία μας στην επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν κατά την χρήση απολυμαντικών, είναι που προσφέρουν στον πελάτη μας το τελικό και επιθυμητό αποτέλεσμα. Αισθανόμαστε μοναδικοί γιατί στην αγορά των ειδικών απολυμαντικών κατέχουμε την γνώση που απαιτείται για να δίνουμε έτοιμες λύσεις στους πελάτες μας. Κάθε ένα πρόβλημα εφαρμογής που συναντάμε και που επιλύουμε προς όφελος των πελατών μας, μας κάνει πιο δυνατούς, πιο αφοσιωμένους στο αντικείμενο μας.

 

Η βασική μας ιδέα είναι το πάθος μας, είναι η κινητήρια δύναμη μας!

 

Η εξειδίκευσή μας

Από το 1988 προμηθεύουμε ειδικά απολυμαντικά σε νοσοκομεία, γιατρούς και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα.   Διαθέτουμε μία πλήρη σειρά από προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης υψηλών προδιαγραφών κατάλληλα για χρήση σε οποιαδήποτε εφαρμογή είναι απαραίτητη η υψηλού επιπέδου υγιεινή με πιστοποιημένα και εγκεκριμένα προϊόντα. Για περισσότερα από 25 συνεχή χρόνια παρέχουμε ένα σύστημα προϊόντων και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς όφελος των πελατών μας. Είμαστε ο αξιόπιστος εξειδικευμένος τεχνικός σύμβουλος σας όσον αφορά τον καθαρισμό και την απολύμανση, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις υγιεινής!

 

Η φιλοσοφία μας

Η πρώτη μας υποχρέωση είναι προς τους πελάτες μας.
Ενεργούμε προς όφελος των πελατών μας και της αγοράς. Στοχεύουμε σε μακροχρόνιες σχέσεις με ικανοποιημένους πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι το μέτρο της επιτυχίας μας. Αντιμετωπίζουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας σαν μια πρόκληση που συνεχώς βελτιώνει και επεκτείνει την εξειδίκευσή μας, την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, την αξιοπιστία μας, την εταιρική μας ταυτότητα και τις ενέργειές μας.

 

Η δεύτερη υποχρέωση είναι προς τους εργαζομένους της εταιρείας μας.

Ενεργούμε προς όφελος των εργαζομένων της εταιρείας μας. Εξασφαλίζουμε ένα ασφαλές, καθαρό, ευχάριστο, και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας. Προσφέρουμε οικονομικές απολαβές καλύτερες από τον μέσο όρο της αγοράς για τους εργαζομένους μας. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό την προσωπικότητα, τις ιδιαίτερες ανάγκες  και την διαφορετικότητα του κάθε ενός εργαζομένου. Προσφέρουμε εκπαίδευση και ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

 

Η τρίτη υποχρέωση μας είναι προς το περιβάλλον και την κοινωνία όπου ζούμε.

Σεβόμαστε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε. Τα προϊόντα μας καλύπτουν τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί βιοδιασπασιμότητας. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες ανακύκλωσης και συμβάλλουμε οικονομικά για την οργανωμένη ανάκτηση και ανακύκλωση των συσκευασιών των χρησιμοποιημένων προϊόντων μας. Πιστεύουμε και υποστηρίζουμε οικολογικές μεθόδους παραγωγής.  Τα προϊόντα που πουλάμε παράγονται σε βιομηχανίες με περιβαλλοντικά συστήματα ποιότητας, που εφαρμόζουν πολιτικές και πρακτικές προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Παραμένουμε τίμιοι. Πληρώνουμε όλους τους φόρους και τις εισφορές που αναλογούν στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και την βιωσιμότητα της κοινωνίας μας.

 

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζουμε καλύπτει όλες τις λειτουργίες της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας από τον σχεδιασμό προϊόντων, την ανάπτυξη, την αποθήκευση, την διακίνηση, την πώληση έως και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Όλες οι διαδικασίες που ακολουθούμε και που συνεχώς επανεξετάζουμε και βελτιώνουμε, εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας. Διαθέτουμε προϊόντα ποιότητας από πιστοποιημένους κατασκευαστές, λειτουργούμε σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό και οργανωμένους αποθηκευτικούς χώρους που τηρούν αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Όλες οι δραστηριότητες και πρακτικές μας καθορίζονται από ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015 και ISO 13485:2016 και είναι σύμφωνες με την Δ.Υ.8.δ/ΦΕΚ 1348.16.01.2004 την ισχύουσα Υπουργική Απόφαση, η οποία ορίζει τις απαιτήσεις που πρέπει να τηρούνται από εταιρείες που διακινούν ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

 

Η δέσμευσή μας

Σας ακούμε! 

Δίνουμε προσοχή στις παρατηρήσεις σας και βελτιωνόμαστε από τα λάθη μας.

Προσπαθούμε συνεχώς να καλύπτουμε τις ανάγκες σας.  

Παραμένουμε περίεργοι και εξακολουθούμε να μαθαίνουμε.

Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση για τα πιο πρωτοποριακά και ποιοτικά προϊόντα στην αγορά.

Παρέχουμε έντιμη, έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση.


Βρείτε μας

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΡ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΙΑΤΡΙΚΑ & ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ξάνθου 10

Τ.Κ. 177 78

Ταύρος

Τηλ. 210 4838224-5

Fax. 210 4838547

Email: info@pcosmidis.gr

 

Ακολουθήστε μας
Στο facebook και στο Linkedin και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα μας.

 


Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions