Προϊόντα

neodisher endo SEPT GA 5lt Μεγιστοποιηση

Επιλογή

neodisher endo SEPT GA 5lt

Υγρό απολυμαντικό εύκαμπτων ενδοσκοπίων για αυτόματα πλυντήρια. 


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Απολύμανση εύκαμπτων ενδοσκοπίων σε αυτόματα πλυντήρια


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το neοdisher endo SEPT GA είναι ένα απολυμαντικό ενδοσκοπίων για αυτόματα πλυντήρια ενδοσκοπίων που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το καθαριστικό neodisher endo CLEAN και προσφέρει εξαιρετική απολύμανση. Τα 100 g του προϊόντος περιέχουν 10,5 g γλουταραλδεϋδη ως απολυμαντικό παράγοντα. Δεν περιέχει φορμαλδεϋδη, φωσφορικά άλατα ή άλατα αμμωνίου. Λόγω της υψηλής συμβατότητάς του με τα υλικά κατασκευής των ενδοσκοπίων είναι ιδανικό για τα εύκαμπτα ενδοσκόπια των μεγαλύτερων κατασκευαστών. Δεν έχει έντονη οσμή και είναι απόλυτα συμβατό με τον χρήστη.


Το neοdisher endo SEPT GA έχει ελεγχθεί ως προς τις απολυμαντικές του ιδιότητες σύμφωνα με την DIN EN 14885 και πληρεί τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας DIN EN ISO 15883-4 σχετικά με τον καθαρισμό και την απολύμανση εύκαμπτων ενδοσκοπίων σε αυτόματα πλυντήρια-απολυμαντές.

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Είναι βακτηριοκτόνο (συμπεριλαμβανομένου MRSA, ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού), μυκητοκτόνο, και φυματιοκτόνο. Δραστικό έναντι των ιών HIV, HAV, HBV, HCV, Rota, Norovirus. Επιπροσθέτως, το neοdisher endo SEPT GA είναι δραστικό έναντι των σπόρων του Clostridium difficile. Σε συνδυασμό με το καθαριστικό neodisher endo CLEAN επιτυγχάνεται μείωση μικροβίων της τάξης του >9 log 10 σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Οδηγίας DIN EN ISO 15883-4.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση. Δοσολογία 1% στους 55°C για 5 λεπτά.

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙIb.

ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 29308


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Δοχείο 5 λίτρων (κωδ. 100302). Χαρτοσυσκευασία 4x5lt.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ neodisher endo SEPT GA 5lt

1 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions