Προϊόντα

neodisher Septo DN 5lt Μεγιστοποιηση

Επιλογή

neodisher Septo DN 5lt

Υγρό απολυμαντικό εύκαμπτων ενδοσκοπίων για αυτόματα πλυντήρια.


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Απολύμανση ενδοσκοπίων, χειρουργικών εργαλείων, παπουτσιών χειρουργείου, αναισθησιολογικών και άλλων θερμοευαίσθητων υλικών σε αυτόματα πλυντήρια.

 

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ
Το neοdisher Septo DN είναι ασφαλές για την απολύμανση ενδοσκοπίων όλων των μεγάλων κατασκευαστών. Περιλαμβάνεται στις λίστες συμβατών απολυμαντικών των εταιρειών Fujinon, Karl Storz, Pentax, Richard Wolf, Olympus (βεβαίωση αντιπρόσωπου Proton). Επίσης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό χρησιμοποιείται με ασφάλεια σε πλυντήρια ενδοσκοπίων Miele, Wassenburg, David, Olympus ETD2, ETR2 mini, ETD2 plus, ETD3, κλπ.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το neοdisher Septo DN είναι ένα απολυμαντικό ενδοσκοπίων για αυτόματα πλυντήρια ενδοσκοπίων που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το καθαριστικό neodisher MediClean forte και προσφέρει εξαιρετική απολύμανση. Τα 100 g του προϊόντος περιέχουν 10,5 g γλουταραλδεϋδη ως απολυμαντικό παράγοντα. Δεν περιέχει φορμαλδεϋδη, ούτε φωσφορικά άλατα. Είναι άοσμο και είναι ιδανικό ακόμη και για πολύ ευαίσθητα εργαλεία, αναισθησιολογικά υλικά, εύκαμπτα ενδοσκόπια, κλπ. Περιλαμβάνεται ως απολυμαντικό στη λίστα IHO του Γερμανικού Οργανισμού Υγιεινής.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το neodisher Septo DN είναι βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, ιοκτόνο και μυκοβακτηριοκτόνο. Αδρανοποιεί τους ιούς Ηπατίτιδας Β' και AIDS. Σε συνδυασμό με το καθαριστικό neodisher MediClean forte επιτυγχάνεται μείωση μικροβίων της τάξης του >9 log 10 σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Οδηγίας DIN EN ISO 15883-4.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Το προϊόν είναι συμπυκνωμένο και χρησιμοποιείται σε αραίωση. Δοσολογία 1% στους 55°C για 5 λεπτά.


ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙIb.

ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 29336


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Δοχείο 5 λίτρων (κωδ. 100301). Χαρτοσυσκευασία 4x5lt.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ neodisher Septo DN 5lt

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions