Προϊόντα

WIP'ANIOS EXCEL 100τεμ Μεγιστοποιηση
Επιλογή

WIP'ANIOS EXCEL 100τεμ

Μαντηλάκια απολυμαντικά χωρίς αλκοόλη


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ταχεία απολύμανση και καθαρισμός επιφανειών ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που δεν μπορεί να εμβαπτισθεί σε απολυμαντικό διάλυμα.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τα μαντηλάκια WIP’ANIOS EXCEL είναι πανάκια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής από βισκόζη ελευθέρα από χνούδια και ανθεκτικά στο σχίσιμο. Προσφέρονται για καθαρισμό και απολύμανση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και συσκευών που δεν μπορούν να εμβαπτισθούν σε απολυμαντικό διάλυμα όπως κεφαλές υπερήχων, καλώδια και βύσματα, κεφαλές συσκευών φυσιοθεραπείας, μορφομετατροπείς, θερμοκοιτίδες κ.α. Για τον καθαρισμό του ενδοσκοπίου εξωτερικά πριν από το στάδιο καθαρισμού και απολύμανσης. Για τον καθαρισμό και απολύμανση επωαστήρων, μικρών συσκευών, πάγκων εργασίας κλπ. Για τον καθαρισμό και απολύμανση της εξωτερικής επιφάνειας εξοπλισμού (αναπνευστήρες, συσκευές αιμοκάθαρσης κ.α.).


Το διάλυμα εμβάπτισης των WIP’ANIOS EXCEL περιέχει ως δραστική ουσία διδεκυλ-διμεθυλ-χλωριούχο αμμώνιο και μη ιονικά τασιενεργά. Τα WIP’ANIOS EXCEL είναι ελεύθερα αλκοόλης, αρωματικών παραγόντων και ουσιών επικίνδυνων για τον άνθρωπο (CMR). Το πακέτο διανομής είναι άριστης ποιότητας, σφραγίζει μετά την χρήση και είναι ελεύθερο από επιμολύνσεις.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το διάλυμα στο οποίο είναι εμποτισμένα τα μαντηλάκια WIP’ANIOS EXCEL, παρουσιάζει αντιμικροβιακή δράση έναντι βακτηριδίων, ζυμών και ιών (HIV-1, HCV, HBV, Vaccinia virus, Rota virus, Herpes virus, Polyomavirus) σε χρόνους από 2 λεπτά σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου.

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙΙb.


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Η κάθε συσκευασία WIP’ANIOS EXCEL περιέχει 100 μαντηλάκια μεγέθους 180x200mm από 100% βισκόζη βάρους 45 gr/m2, με λεία υφή και πολύ ανθεκτικά στην φθορά (κωδ. 2446655). Χαρτοσυσκευασία 6 πακέτα dispenser.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Τρίψτε την επιφάνεια και αφήστε να στεγνώσει. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ WIP'ANIOS EXCEL 100τεμ

2 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions