Προϊόντα

INCIDIN OXYFOAM S 750ml Μεγιστοποιηση
Επιλογή

INCIDIN OXYFOAM S 750ml

Απολυμαντικός αφρός για επιφάνειες και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καθαρισμός και απολύμανση επιφανειών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με ψεκασμό.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

To INCIDIN OXYFOAM S είναι ένας εξαιρετικά εύχρηστος, πρακτικός και αποτελεσματικός, έτοιμος προς χρήση απολυμαντικός και καθαριστικός αφρός με σποροκτόνο δράση. Κατάλληλος για την απολύμανση μικρών επιφανειών και εξοπλισμού. Περιέχει ως δραστική ουσία το  υπεροξείδιο του υδρογόνου (ταχείας δράσης H2O2). Ο τρόπος εφαρμογής του προϊόντος σε μορφή πυκνού αφρού μειώνει την δημιουργία αεροζόλ και την πτητικότητα των συστατικών. Ο αφρός που παράγει η ενσωματωμένη συσκευή ψεκασμού βελτιώνει την πρόσφυση με τις επιφάνειες. Χάρη στην ειδική σύνθεσή του το προϊόν παρέχει άριστη συμβατότητα με πολύ μεγάλη ποικιλία επιφανειών αλλά και εξοπλισμό. Δεν περιέχει αλκοόλες, αλδεΰδες φαινόλες, αμμωνιακά ή φωσφορικά άλατα ή άλλες ερεθιστικές, δυνητικά τοξικές και διαβρωτικές ουσίες, ενώ περιέχει ειδικούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες ώστε να αποφεύγεται η οξείδωση των μεταλλικών επιφανειών.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το INCIDIN OXYFOAM S παρουσιάζει ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα με ταχεία δράση από το πρώτο λεπτό εφαρμογής και επιπλέον έχει σποροκτόνο δράση εντός 5 λεπτών. Το προϊόν έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και είναι δραστικό σε βακτήρια, μύκητες, μυκοβακτήρια, σπόρους βακτηρίων και ιούς (HIV, HBV, HCV, BVDV, αλλά και των εξαιρετικά ανθεκτικών ιών χωρίς περίβλημα όπως Rota virus, Adeno virus, RV40).


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Έτοιμο προς χρήση.

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Αρ. Άδειας Ε.Ο.Φ.: 7082 ως βιοκτόνο προϊόν για απολύμανση επιφανειών.

Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙΙb.


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το INCIDIN OXYFOAM S διατίθεται σε δοχεία των 750 ml, το κάθε δοχείο με ψεκαστήρα αφρού, (κωδ. 060007). Χαρτοσυσκευασία 6x750ml.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ψεκάστε ομοιόμορφα στην επιφάνεια ή σε ένα καθαρό πανί, σκουπίστε την επιφάνεια εξασφαλίζοντας ότι είναι εντελώς υγρή και αφήστε να στεγνώσει. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ INCIDIN OXYFOAM S 750ml

4 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions