Προϊόντα

INCIDIN FOAM 750ml Μεγιστοποιηση

Επιλογή

INCIDIN FOAM 750ml

Απολυμαντικός αφρός για επιφάνειες και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καθαρισμός και απολύμανση επιφανειών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με ψεκασμό.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

To INCIDIN FOAM είναι ένας εξαιρετικά εύχρηστος, πρακτικός και αποτελεσματικός, έτοιμος προς χρήση απολυμαντικός και καθαριστικός αφρός. Κατάλληλος για την απολύμανση μικρών επιφανειών και εξοπλισμού. Περιέχει ως δραστικές ουσίες προπανόλη-2, αιθανόλη, benzalconium chloride και γλυκοπρωταμίνη. Η σύνθεση αυτή αλλά και η πρωτοποριακή του συσκευασία που επιτρέπει τόσο τον ψεκασμό σε μορφή αφρού για επίπεδες και ευπρόσιτες ή ευαίσθητες επιφάνειες, όσο και σε μορφή κοινού σπρέι για δυσπρόσιτες επιφάνειες, του προσδίδει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα απλά απολυμαντικά σπρέι. Ο τρόπος εφαρμογής του προϊόντος σε μορφή πυκνού αφρού μειώνει την δημιουργία αεροζόλ και την πτητικότητα των συστατικών. Ο αφρός που παράγει η συσκευή ψεκασμού βελτιώνει την πρόσφυση με τις επιφάνειες. Χάρη στην ειδική σύνθεση του το προϊόν παρέχει άριστη συμβατότητα με πολύ μεγάλη ποικιλία επιφανειών αλλά και εξοπλισμό. Χάρη στην ειδική σύνθεση με χαμηλή περιεκτικότητα αλκοόλης, το προϊόν είναι συμβατό με πολύ μεγάλη ποικιλία επιφανειών χωρίς να προκαλεί αλλοιώσεις ή αποχρωματισμούς. Δεν περιέχει αλδεΰδες, φαινόλες, αμμωνιακά ή φωσφορικά άλατα ή άλλες ερεθιστικές, δυνητικά τοξικές και διαβρωτικές ουσίες, ενώ περιέχει ειδικούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες ώστε να αποφεύγεται η οξείδωση των μεταλλικών επιφανειών.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το INCIDIN FOAM παρουσιάζει ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα με ταχεία δράση από το πρώτο λεπτό εφαρμογής. Το προϊόν έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και είναι δραστικό σε βακτήρια, μύκητες και ιούς (συμπ. λιπόφιλων ιών όπως HIV, HBV, HCV, BVDV, αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικών υδρόφιλων ιών όπως RV40, Rotavirus, Adenovirus).


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Έτοιμο προς χρήση.

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Αρ. Άδειας Ε.Ο.Φ.: 00515 ως βιοκτόνο προϊόν για απολύμανση επιφανειών.

Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙΙa.


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Το INCIDIN FOAM διατίθεται σε δοχεία των 750 ml (κωδ. 060020).

Χαρτοσυσκευασία 16x750ml. 2 αντλίες ανά χαρτοσυσκευασία.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ψεκάστε ομοιόμορφα στην επιφάνειa, αφήστε το προϊόν να δράσει και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ INCIDIN FOAM 750ml

4 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions