Προϊόντα

SURFA'SAFE SH 750ml Μεγιστοποιηση

SURFA'SAFE SH 750ml

Απολυμαντικός καθαριστικός αφρός για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Καθαρισμός και απολύμανση επιφανειών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού με ψεκασμό.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το SURFA'SAFE SH είναι ένα απολυμαντικό και καθαριστικό προϊόν έτοιμο προς χρήση με εξαιρετικά οικολογική σύνθεση χωρίς επικίνδυνα συστατικά CMR, άρωμα και χωρίς αλκοόλες. Ο τρόπος εφαρμογής του προϊόντος σε μορφή πυκνού αφρού μειώνει την δημιουργία αεροζόλ και την πτητικότητα των συστατικών. Ο αφρός που παράγει η ενσωματωμένη συσκευή ψεκασμού βελτιώνει την πρόσφυση με τις επιφάνειες. Η πρωτοποριακή οικολογική σύνθεση του SURFA'SAFE SH εξασφαλίζει γρήγορο στέγνωμα και αυξάνει τις περιοχές εφαρμογής του προϊόντος, ιδιαίτερα σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα ενώ η μορφή πυκνού αφρού αποτρέπει την σπάταλη χρήση του προϊόντος. Η ήπια, οικολογική σύνθεση του μεγιστοποιεί την συμβατότητα με τα υλικά όπως μέταλλο, γυαλί, πλαστικό, ανοξείδωτο ατσάλι, ανοδιωμένο αλουμίνιο και ειδικά πολυμερή πλαστικά.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το SURFA'SAFE SH παρουσιάζει ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα με ταχεία δράση από το πρώτο λεπτό εφαρμογής. Το προϊόν έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και είναι δραστικό σε βακτηρίδια, ζύμες, μύκητες και σε ιούς (HBV, BVDV, HCV, Vacciniavirus, Herpesvirus, Rotavirus, Influenzavirus H1N1 και H5N1, Norovirus). Τα ενεργά δραστικά συστατικά του προϊόντος είναι το διδέκυλο-διμέθυλο-χλωριούχο-αμμώνιο CAS Νο. 7173-51-5 και η διγουανίδη υποχλωριώδες polyhexamethylene CAS 27083-27-8. Είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Έτοιμο προς χρήση.

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙΙa.


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το SURFA'SAFE SH διατίθεται σε δοχεία των 750 ml, το κάθε δοχείο με ψεκαστήρα αφρού, (κωδ. 1910.544). Χαρτοσυσκευασία 12x750ml.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ψεκάστε ομοιόμορφα στην επιφάνεια ή σε ένα καθαρό πανί, τρίψτε την επιφάνεια και αφήστε να στεγνώσει. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SURFA'SAFE SH 750ml

3 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions