Προϊόντα

ANIOXY-SPRAY WS 1lt Μεγιστοποιηση

ANIOXY-SPRAY WS 1lt

Σποροκτόνο,απολυμαντικό καθαριστικό σπρέι για επιφάνειες


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Σποροκτόνο απολυμαντικό απορρυπαντικό έτοιμο για χρήση με ψεκασμό με ευρύ φάσμα δράσης για επιφάνειες και για ιατροτεχνολογικές συσκευές.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το προϊόν είναι ένα διαφανές υγρό διάλυμα, έτοιμο προς χρήση με ψεκασμό, έχει ουδέτερο pH 7,5, δεν περιέχει χλώριο και δεν αφήνει υπολείμματα στις επιφάνειες. Τα δραστικά συστατικά του είναι το υπεροξείδιο του υδρογόνου και η αιθυλική αλκοόλη. Συστήνεται η επιβεβαίωση της συμβατότητας προϊόντος με τα υλικά πριν από κάθε εφαρμογή.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το ANIOXY-SPRAY WS είναι ένα σποροκτόνο ισχυρό απολυμαντικό με ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα κατάλληλο για πολύ κρίσιμα ιατρικά και νοσηλευτικά τμήματα όπως Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Τμήματα εγκαυμάτων, κλπ. Το προϊόν έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα πλέον αυστηρά Ευρωπαϊκά Πρότυπα για χρήση σε καθαρές και σε ακάθαρτες επιφάνειες. Είναι δραστικό σε βακτηρίδια, μυκοβακτηρίδια, ζύμες, μύκητες, ιούς (Poliovirus HBV HCV, Influenza virus A H1N1) και σε σπόρους (Bacillus subtillis, Clostridium difficile). Τα συστατικά του προϊόντος είναι το υπεροξείδιο του υδρογόνου (50 mg/g, 5%) και η αιθυλική αλκοόλη (91,6 mg/g) σε υδατικό διάλυμα. Είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Προϊόν έτοιμο προς χρήση.

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙΙa.

ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 29281


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το ANIOXY-SPRAY WS διατίθεται σε δοχεία του 1 λίτρου, το κάθε δοχείο με ψεκαστήρα αφρού (κωδ. 1756.573). Χαρτοσυσκευασία 6x1lt.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια ή σε ένα καθαρό στεγνό πανί, τρίψτε την επιφάνεια και αφήστε να δράσει για όσο χρόνο απαιτείται για την επίτευξη του επιθυμητού απολυμαντικού φάσματος. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ANIOXY-SPRAY WS 1lt

3 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions