Προϊόντα

ANIOS SPECIAL DJP SF 5lt Μεγιστοποιηση

ANIOS SPECIAL DJP SF 5lt

Απολυμαντικό χώρων για συσκευές νεφελοποίησης


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Απολύμανση δια μέσου του αέρα χώρων και επιφανειών ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού σε κρίσιμους νοσοκομειακούς τομείς με την μέθοδο της νεφελοποίησης.

 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το ANIOS SPECIAL DJP SF είναι έτοιμο προς χρήση και ενδείκνυται για την καθημερινή προληπτική απολύμανση μέσω του αέρα χώρων και επιφανειών ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού σε χειρουργεία, μονάδες εντατικής θεραπείας, δωμάτια θεραπείας ασθενών, κλπ. Είναι ελεύθερο φορμαλδεϋδης, έχει ευχάριστη μυρωδιά φρεσκάδας, ευρεία συμβατότητα με υλικά και ιατροτεχνολογικές συσκευές και δεν αφήνει υπολείμματα στις επιφάνειες.


Τα ενεργά δραστικά συστατικά του προϊόντος είναι το Διδέκυλο-διμέθυλο-χλωριούχο-αμμώνιο και η πολυεξαμεθύλενο υδροχλωρική διγουανίδη. Είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το ANIOS SPECIAL DJP SF είναι κατάλληλο για χρήση με τους νεφελοποιητές της ANIOS (μοντέλα 505 CM και AEROSEPT 100VF) και χρησιμοποιείται χωρίς ανθρώπινη παρουσία. Ο συνδυασμός του απολυμαντικού ANIOS SPECIAL DJP SF και των νεφελοποιητών της ANIOS είναι μία αποτελεσματική διαδικασία σύμφωνα με τα Γαλλικά Πρότυπα (Βακτηριοκτονία, μυκητοκτονία) – σε δοσολογία εφαρμογής 4 ml/ m3, και δράση εντός 1 ώρας.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Προϊόν έτοιμο προς χρήση – δοσολογία 4 ml / m3, δράση σε 1 ώρα (Χρησιμοποιείται χωρίς ανθρώπινη παρουσία)

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το ANIOS SPECIAL DJP SF διατίθεται σε δοχεία των 5 λίτρων (κωδ. 1574.034). Χαρτοσυσκευασία 4x5lt.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Χρησιμοποιείται με την αυτόματη συσκευή νεφελοποίησης AEROSEPT 100VF. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ANIOS SPECIAL DJP SF 5lt

3 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions