Προϊόντα

ASEPTANIOS TERMINAL HPH 5lt Μεγιστοποιηση

ASEPTANIOS TERMINAL HPH 5lt

Απολυμαντικό χώρων για συσκευές νεφελοποίησης


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Απολύμανση δια μέσου του αέρα χώρων και επιφανειών ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού σε κρίσιμους νοσοκομειακούς τομείς με την μέθοδο της νεφελοποίησης.

 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το ASEPTANIOS TERMINAL HPH επιτρέπει την τελική απολύμανση του χώρου μέσω του αέρα μετά το στάδιο καθαρισμού. Έχει σύνθεση χωρίς κίνδυνο πυρκαγιάς ή έκρηξης, δεν διαβρώνει τις επιφάνειες και είναι συμβατό με υλικά όπως ανοξείδωτα μέταλλα, γυαλί, πλαστικά (μη οξειδωτικό). Έχει ευρύ φάσμα δράσης.  Επιτυγχάνει τελική απολύμανση χώρου σε 2 ώρες και είναι δραστικό στον ιό Polio και στην Legionella pneumophila εντός 60 λεπτών. Είναι έτοιμο προς χρήση χωρίς να αφήνει υπολείμματα στις επιφάνειες.  Ενδείκνυται η χρήση σε κρίσιμους νοσοκομειακούς χώρους όπως ΜΕΘ, χειρουργεία, κλπ.


Τα ενεργά δραστικά συστατικά του προϊόντος είναι Φορμαλδεΰδη, Ν-3-αμινοπρόπυλο-Ν-διδεκυλοπρόπανο1,3-διαμίνη, αιθανόλη. Είναι βιοδιασπώμενο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Το ASEPTANIOS TERMINAL HPH είναι κατάλληλο για χρήση με τους νεφελοποιητές AEROSEPT της Anios και χρησιμοποιείται χωρίς ανθρώπινη παρουσία. Ο συνδυασμός του απολυμαντικού ASEPTANIOS TERMINAL HPH και του νεφελοποιητή AEROSEPT  είναι μία αποτελεσματική διαδικασία σύμφωνα με τα Γαλλικά Πρότυπα NFT 72-281 Βακτηριοκτονία, μυκητοκτονία, ιοκτονία (Influenza virus H, Ν, SARS, Poliovirus), σποροκτονία –σε δοσολογία εφαρμογής 8ml / m3 και δράση εντός 2 ωρών.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Προϊόν έτοιμο προς χρήση – δοσολογία 8 ml / m3, δράση σε 2 ώρες (Χρησιμοποιείται χωρίς ανθρώπινη παρουσία)

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

ID No. Ε.Μ.Χ.Π.: 29283


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Το ASEPTANIOS TERMINAL HPH διατίθεται σε δοχεία των 5 λίτρων (κωδ. 116.034). Χαρτοσυσκευασία 4x5lt.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Χρησιμοποιείται με την αυτόματη συσκευή νεφελοποίησης AEROSEPT 100VF. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ASEPTANIOS TERMINAL HPH 5lt

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions