Έτοιμες Λύσεις

Απολύμανση στο σπίτι

Υγιεινή στην καθημερινή ζωή,  υγιεινή στο σπίτι , ποιος το χρειάζεται κάτι τέτοιο;

Μήπως η πολύ καθαριότητα των τελευταίων δεκαετιών έχει αποδυναμώσει την άμυνα του οργανισμού μας και μας έχει κάνει πιο επιρρεπείς σε λοιμώξεις; Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα - το καθαρό και «αποστειρωμένο» περιβάλλον στο οποίο ζούμε, μας έχει κάνει πιο ευάλωτους σε μολύνσεις σε σχέση με παλαιότερα χρόνια.

Είναι σαφές ότι παλιές μολυσματικές ασθένειες εμφανίζονται και πάλι, ότι τα τρόφιμα και το νερό προσλαμβάνουν μικροοργανισμούς που προκαλούν ασθένειες, ότι όλο και περισσότερα μικρόβια γίνονται ανθεκτικά στα αντιβιοτικά, ότι συνεχώς νέοι ιοί (H1N1, SARS, κλπ) εμφανίζονται ανά τον κόσμο, ταξιδεύουν και μας απειλούν, ότι μικροοργανισμοί προφανώς μπορούν να προκαλέσουν καρκίνους. Επιπλέον, η σύγχρονη ιατρική και τα φάρμακα έχουν συμβάλλει στην αύξηση των ορίων ηλικίας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πλέον πολύ περισσότεροι ηλικιωμένοι άνθρωποι, με εξασθενημένη την άμυνα τους, ιδιαίτερα ευπαθείς σε λοιμώξεις. Όλο και πιο συχνά, αυτοί οι άνθρωποι φροντίζονται από τους δικούς τους κατ’οίκον, στο σπίτι. 

Αν θέλουμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από αυτούς τους κινδύνους, πρέπει να ενδιαφερόμαστε για την Υγιεινή κάθε μέρα, στο σπίτι, στο γραφείο, το ξενοδοχείο ή το εστιατόριο. Πρέπει να γνωρίζουμε από πού προκύπτουν οι κίνδυνοι αυτοί και πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας - χωρίς να το παρακάνουμε  αλλά σύμφωνα με την αρχή ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Η απολύμανση είναι πρόληψη.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions