Προϊόντα

Αντισηπτικά χεριών και δέρματος

Τα αλκοολούχα διαλύματα που χρησιμοποιούνται χωρίς νερό είναι ιδανικά για την αντισηψία των χεριών, μειώνουν σημαντικά τον αριθμό των μικροβίων, ενεργούν γρήγορα και προκαλούν μικρότερο ερεθισμό στο δέρμα από ότι η συχνή χρήση σαπουνιού και νερού. Τα αλκοολούχα διαλύματα αντισηψίας χεριών εφαρμόζονται σε στεγνά χέρια χωρίς νερό, εξατμίζονται γρήγορα και περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες που διατηρούν τις καλές συνθήκες του δέρματός.

Ενδείξεις της Υγιεινής των Χεριών
Στην οδηγία του CDC, η υγιεινή αντισηψία των χεριών με ένα αλκοολούχο σκεύασμα θεωρείται ως η διαδικασία επιλογής μετά από εργασίες φροντίδας ασθενών που μπορούν να οδηγήσουν σε επιμόλυνση των χεριών του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, π.χ. μετά την επαφή με το άθικτο δέρμα ασθενών, με σωματικά υγρά ή εκκρίσεις, με βλεννώδεις μεμβράνες, με τραύματα και με επιθέματα τραυμάτων, μετά από επαφή με μολυσμένη περιοχή σώματος και πριν την μετακίνηση σε καθαρή περιοχή, μετά από επαφή με επιφάνειες κοντά σε ασθενείς, μετά την αφαίρεση γαντιών. Επίσης, πριν την επαφή με ασθενείς, πριν την χρήση γαντιών, πριν την φλεβοκέντηση, πριν την εισαγωγή ουροκαθετήρα ή αρτηριακής γραμμής.

Όμως το πλύσιμο των χεριών δεν είναι πιο φιλικό από ένα απολυμαντικό χεριών;

Στην πραγματικότητα, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο: Το νερό ιδιαίτερα μετά από συχνό πλύσιμο αφαιρεί το λίπος του δέρματος και στεγνώνει τα χέρια. Αντίθετα, σε ένα ποιοτικό αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών συμπεριλαμβάνονται πλούσια συστατικά περιποίησης των χεριών, επομένως η φροντίδα και ενυδάτωση του δέρματος γίνεται αυτόματα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions