Προϊόντα

Υψηλού βαθμού απολυμαντικά συμπυκνωμένα

Τα συμπυκνωμένα απολυμαντικά είναι μία οικονομική λύση για την απολύμανση εύκαμπτων ενδοσκοπίων με βυθισμό. Όλα τα διαλύματα παρουσιάζουν ευρεία συμβατότητα με τα ενδοσκοπικά υλικά. Πριν την εμβάπτιση στο απολυμαντικό διάλυμα τα εργαλεία πρέπει να είναι καθαρά και στεγνά.

Το neodisher Septo Active συμπυκνωμένο σε μορφή σκόνης στηρίζει την δράση του στην παραγωγή υπεροξικού οξέως και έχει σύνθεση με ουδέτερο pH 7,6. Το ενεργοποιημένο διάλυμα είναι σταθερό έως 24 ώρες. Είναι δραστικό έναντι βακτηριδίων, μυκοβακτηριδίων, μυκήτων, ιών με ή χωρίς περίβλημα (HAV, HIV, HBV, HCV, Rota, Noro) και σπόρων. Για υψηλού βαθμού απολύμανση/ψυχρή αποστείρωση καθαρών εργαλείων, ο χρόνος επαφής είναι 15 λεπτά σε δοσολογία 2%. Διατίθεται και σε φακελάκια συσκευασίας μίας δόσης.

 

Κατά την χρήση του, το neodisher Septo Active πρέπει να ελέγχεται σε τακτικά διαστήματα με χημικούς δείκτες που επιβεβαιώνουν ότι η συγκέντρωση της δραστικής ουσίας στο διάλυμα παραμένει πάνω από την ελάχιστη απαιτούμενη συγκέντρωση.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions