Προϊόντα

Καθαριστικά

Τα συμπυκνωμένα καθαριστικά ενδοσκοπίων με βυθισμό χρησιμοποιούνται με αραίωση σε κρύο ή χλιαρό νερό. Σε λεκάνη ή σε ειδική γούρνα γεμάτη καθαρό νερό προσθέτουμε την απαραίτητη δόση απορρυπαντικού και κατόπιν βυθίζουμε στο διάλυμα τα ακάθαρτα ενδοσκόπια. Επίσης κυκλοφορούμε το διάλυμα στα εσωτερικά κανάλια των ενδοσκοπίων. Η αραίωση των απορρυπαντικών καθορίζεται κατόπιν δοκιμών από πραγματογνώμονές οι οποίοι επιβεβαιώνουν την καθαριστική δράση και τον απαιτούμενο χρόνο παραμονής στο διάλυμα. Είναι ελεγμένα ότι δεν προκαλούν βλάβες σε ευαίσθητο εξοπλισμό από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ενδοσκοπίων όπως Karl Storz, Richard Wolf, Pentax κ.α.

Το Aniosyme Synergy 5 είναι ένα ουδέτερο πολυενζυματικό καθαριστικό υγρό με ενισχυμένη απορρυπαντική δράση καθώς συνδυάζει την δράση πέντε ενζύμων ικανών να διασπάσουν πρωτεΐνες, άμυλα, λίπη, κυτταρίνες και πολυσακχαρίτες. Το neοdisher MediClean forte με πρωτεολυτικά ένζυμα συνδυάζει την καθαριστική δύναμη ενός αλκαλικού απορρυπαντικού με την ήπια προς τον ιατρικό εξοπλισμό δράση των ενζύμων. Λόγω της σύνθεσής του εγγυάται ένα άριστο καθαριστικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να φθείρει τα αντικείμενα. Το neοdisher Medizym είναι ένα κλασσικό ουδέτερο ενζυματικό απορρυπαντικό πολύ ήπιο με όλα τα ευαίσθητα ενδοσκοπικά εργαλεία και εξαρτήματα

Το neοdisher Multizym, το πιο νέο και εξελιγμένο τριενζυματικό απορρυπαντικό, αφαιρεί το βιοφίλμ, έχει άριστη συμβατότητα, ελαφρά αλκαλικό pH 8,4 με εξαιρετική καθαριστική δύναμη σε πολύ χαμηλή δοσολογία.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions