Προϊόντα

Απολύμανση και καθαρισμός σε πλυντήρια

Ερωτήσεις:

Είναι απαραίτητο να προπλύνω τα εργαλεία πριν τα βάλω στο πλυντήριο;

Πόσα ξεβγάλματα πρέπει να κάνω για να μην έχουν τα εργαλεία υπολείμματα από χημικά;

Τα εργαλεία μου έχουν πάνω τους άσπρα στίγματα μόλις βγουν από το πλυντήριο. Τι να κάνω;

Τα εργαλεία βγαίνουν βρεγμένα από το πλυντήριο. Γιατί;

Το πρόγραμμα κάνει 2 ώρες για να τελειώσει. Δεν προλαβαίνω, τι να κάνω;

Μόλις βγήκαν τα εργαλεία από το πλυντήριο, είχαν όλα μαυρίσει. Τι έκανα λάθος;

Ο θάλαμος του πλυντηρίου έγινε ξαφνικά μπλε. Τι συμβαίνει;

 

Μήπως τελικά είναι καλύτερα να πλύνω όλα τα εργαλεία στο χέρι;

Και όμως, ένα πλυντήριο - απολυμαντής είναι το ιδανικό μέσον για την επεξεργασία ακάθαρτων χειρουργικών εργαλείων σε ένα περιβάλλον φροντίδας υγείας. Με τον κατάλληλο προγραμματισμό και τα κατάλληλα απορρυπαντικά, ένα πλυντήριο καθαρίζει, απολυμαίνει και στεγνώνει χειρουργικά εργαλεία σε μία επαναλαμβανόμενη και πιστοποιημένη διαδικασία ανεξάρτητη από ανθρώπινο λάθος. Όμως ο αυτόματος καθαρισμός είναι μία πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις, άριστο προγραμματισμό και συνεχή παρακολούθηση των αποτελεσμάτων της πλύσης.

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή καθαρά και απολυμασμένα εργαλεία στο μικρότερο δυνατόν χρόνο και οικονομικά με την μικρότερη δυνατόν κατανάλωση χημικών και ενέργειας, ο εξειδικευμένος τεχνικός σύμβουλος που θα αναλάβει να προμηθεύσει τα απορρυπαντικά και να προγραμματίσει το πλυντήριο, θα πρέπει να λάβει υπόψη του όλες τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν σε κάθε μία εγκατάσταση: την ποιότητα του νερού, την φύση και την ποιότητα των εργαλείων, τις διαδικασίες που ακολουθεί ο πελάτης, τους χρονικούς περιορισμούς και τις προτιμήσεις του.

Για ένα άριστο αποτέλεσμα, ο εξειδικευμένος τεχνικός σύμβουλος πριν καταρτήσει το πρόγραμμα πλύσης για κάθε ένα πελάτη, θα πρέπει να κάνει μία σειρά από επιτόπιους ελέγχους, όπως έλεγχο ποιότητας νερού (ολική σκληρότητα, μερική σκληρότητα, χλωρίδια, βαρέα μέταλλα, pH, κλπ.), έλεγχο υπολειμμάτων απορρυπαντικού πάνω στα εργαλεία στο τέλος της πλύσης, έλεγχο του pH του διαλύματος πλύσης και του τελικού ξεβγάλματος, έλεγχο πλύσης με δείκτες τύπου Tosi, κλπ.

Όμως ο σωστός προγραμματισμός δεν επαρκεί για να έχουμε κάθε μέρα καθαρά, απολυμασμένα, στεγνά και χωρίς στίγματα χειρουργικά εργαλεία. Το πλύσιμο των εργαλείων σε ένα πλυντήριο είναι μία δυναμική διαδικασία με παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλλονται. Βλάβες στο πλυντήριο, μία πτώση στην πίεση του νερού, μία διαρροή στις αντλίες των απορρυπαντικών, ένα φράξιμο των φτερωτών του πλυντηρίου, μία μικρή αλλαγή στην ποιότητα του νερού, όλα δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στο αποτέλεσμα της πλύσης. Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση των αποτελεσμάτων κάθε πλύσης και επαναρρύθμιση του προγράμματος κάθε φορά που οι συνθήκες το επιβάλλουν.

Επί 25 συνεχή χρόνια παρέχουμε ένα σύστημα προϊόντων και συμβουλευτικών υπηρεσιών προς όφελος των πελατών μας. Είμαστε ο αξιόπιστος εξειδικευμένος τεχνικός σύμβουλος σας όσον αφορά τον καθαρισμό εργαλείων σε αυτόματα πλυντήρια. Δεν πουλάμε απορρυπαντικά, προσφέρουμε λύσεις!  

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions