Προϊόντα

Απολύμανση επιφανειών

Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία!
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την άμυνα του οργανισμού κατά των παθογόνων μικροβίων. Η καλύτερη προστασία έναντι των ιών είναι να αδρανοποιήσουμε τα μικρόβια με τα κατάλληλα απολυμαντικά μέσα πριν αυτά φτάσουν στα χέρια ή στο δέρμα μας και από εκεί μέσα στον οργανισμό.

Σε ένα νοσοκομειακό περιβάλλον, στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι του ασθενή, θα βρούμε εκατομμύρια μικροβίων. Είναι προτιμότερο να απολυμάνουμε τις επιφάνειες και να καταστρέψουμε τα μικρόβια πριν αυτά επεκταθούν στα χέρια του ασθενή ή των επισκεπτών που βρίσκονται γύρω από αυτόν. Σε διαφορετική περίπτωση, μία λοίμωξη του αναπνευστικού, μία μόλυνση του χειρουργικού τραύματος θα οδηγήσει σε επιπλοκές στην υγεία του ασθενούς και σε κόστος χιλιάδων ευρώ σε αντιβιοτικά, χαμένες ώρες εργασίας και άσκοπη παράταση της παραμονής του ασθενή στο νοσοκομείο.

Στο γραφείο, κάθε χειμώνα υπάρχει έξαρση των ιώσεων και της γρίπης με αποτέλεσμα χαμένες ώρες εργασίας και ταλαιπωρία για όλους. Μία επιμελής και τακτική απολύμανση όλων των κρίσιμων επιφανειών εργασίας και των τουαλετών σε τέτοιες περιόδους θα βοηθήσει να μην εξαπλωθούν οι ιώσεις και η γρίπη στους υπόλοιπους συναδέλφους. Περιοδικά ένα μέλος της οικογένειας ή ένας συνάδελφος παρουσιάζει διάρροια. Σε αυτή την περίπτωση συστήνεται η απολύμανση της τουαλέτας πριν αυτή χρησιμοποιηθεί από τα υπόλοιπα υγιή μέλη της οικογένειας ή του γραφείου. Φυσικά, σε ένα οικιακό περιβάλλον και στην καθημερινή μας ζωή δεν θα πρέπει να κάνουμε κατάχρηση των απολυμαντικών: οι δυνάμεις άμυνας του οργανισμού μας είναι αρκετά ικανές να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους. Όμως σε ιδιαίτερα υψηλό κίνδυνο μόλυνσης, σε περιόδους επιδημιών, εποχιακής γρίπης και ιώσεων δεν πρέπει να διστάζουμε να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα απολυμαντικά!

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions