Προϊόντα

Καθαριστικά εργαλείων

Τα συμπυκνωμένα καθαριστικά εργαλείων με βυθισμό χρησιμοποιούνται με αραίωση σε κρύο ή χλιαρό νερό. Σε λεκάνη ή σε ειδική γούρνα γεμάτη καθαρό νερό προσθέτουμε την απαραίτητη δόση απορρυπαντικού και κατόπιν βυθίζουμε στο διάλυμα τα ακάθαρτα εργαλεία. Η αραίωση καθορίζεται κατόπιν δοκιμών από πραγματογνώμονες οι οποίοι επιβεβαιώνουν την καθαριστική δράση και τον απαιτούμενο χρόνο παραμονής στο διάλυμα. Είναι ελεγμένα για συμβατότητα με ευαίσθητο εξοπλισμό από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εργαλείων και ενδοσκοπίων όπως Karl Storz, Richard Wolf, Martin, Aesculap, Pentax κ.α.

Το neodisher LM2  είναι το κλασσικό ελαφρά αλκαλικό απορρυπαντικό χειρουργικών εργαλείων για χρήση στο χέρι με αποτελεσματική δράση σε θερμοκρασία από 20°C. Είναι χαμηλής αφριστικότητας, ξεπλένεται εύκολα, δεν ερεθίζει το δέρμα και είναι εντελώς άοσμο. Το Aniosyme Synergy 5 είναι ένα ουδέτερο πολυενζυματικό καθαριστικό υγρό με ενισχυμένη απορρυπαντική δράση καθώς συνδυάζει την δράση πέντε ενζύμων ικανών να διασπάσουν πρωτεΐνες, άμυλα, λίπη, κυτταρίνες και πολυσακχαρίτες. Το neοdisher MediClean forte με πρωτεολυτικά ένζυμα, συνδυάζει την καθαριστική δύναμη ενός αλκαλικού απορρυπαντικού με την ήπια προς τον ιατρικό εξοπλισμό δράση των ενζύμων. Λόγω της σύνθεσής του εγγυάται ένα άριστο καθαριστικό αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να φθείρει τα αντικείμενα.

Το neοdisher Multizym, το πιο νέο και εξελιγμένο τριενζυματικό απορρυπαντικό, αφαιρεί το βιοφίλμ, έχει άριστη συμβατότητα, ελαφρά αλκαλικό pH 8,4 με εξαιρετική καθαριστική δύναμη σε πολύ χαμηλή δοσολογία.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions