Προϊόντα

Καθαρισμός και απολύμανση

Όλα τα προϊόντα της κατηγορίας είναι ιατροτεχνολογικά με σήμανση CE class IIa, ή IΙb, και προσφέρουν καθαρισμό με ταυτόχρονη πιστοποιημένη απολύμανση. Έχουν πλήρες απολυμαντικό φάσμα σε βακτηρίδια, μύκητες, μυκοβακτηρίδιο φυματίωσης (ΤΒ) και ιούς κάτω από ρυπαρές συνθήκες.

Το Triacid Ν είναι συμπυκνωμένο καθαριστικό με απολυμαντική δράση. Έχει ελαφρά αλκαλικό pH 9-10 και συστατικά που προσδίδουν στο σκεύασμα ισχυρή καθαριστική δράση με προστασία των υλικών κατασκευής. Έχει ελεγχθεί και προτείνεται από την KARL STORZ. Είναι σταθερό για 14 ημέρες από την ημερομηνία παρασκευής. Το neοdisher Septo PreClean συνδυάζει απολύμανση, άριστο καθαριστικό αποτέλεσμα και συμβατότητα με τα πλέον ευαίσθητα εύκαμπτα ενδοσκόπια και εξαρτήματα. Είναι συμπυκνωμένο, ελεγμένο και ασφαλές για πολύωρη (overnight) εμβάπτιση εργαλείων έως 72 ώρες χωρίς να φθείρει τα αντικείμενα. Είναι σταθερό για 7 ημέρες από την ημερομηνία παρασκευής. Το Aniosyme DD1 είναι το πρώτο συμπυκνωμένο τριενζυματικό απορρυπαντικό (πρωτεάση, λιπάση, αμυλάση) με απολυμαντικές ιδιότητες. Με ουδέτερο pH, είναι συμβατό με τα υλικά  κατασκευής των εργαλείων. Διατίθεται και σε φακελάκια μίας δόσης. Το neodisher Septo Active σε μορφή σκόνης έχει άριστη καθαριστική και απολυμαντική δράση χωρίς να στερεοποιεί τις πρωτεΐνες. Είναι συμβατό με μια ευρεία γκάμα ιατρικών εργαλείων και ενδοσκοπίων. Στηρίζει την δράση του στην παραγωγή υπεροξικού οξέως. Καθαρισμός και απολύμανση με σποροκτονία, δοσολογία 1% σε 15 λεπτά. Διατίθεται και σε φακελάκια μίας δόσης. 

Το Aniosyme Prime είναι ένα ενζυματικό καθαριστικό σπρέι σε μορφή αφρού για τον ψεκασμό των ακάθαρτων εργαλείων αμέσως μετά την χρήση τους. Έχει ήπια αντιμικροβιακή δράση και διατηρεί τα εργαλεία νωπά έως τον καθαρισμό τους. Τα εργαλεία παραμένουν ασφαλή και καθαρίζονται με μεγαλύτερη ευκολία αφού το αίμα και οι άλλες ακαθαρσίες δεν έχουν στεγνώσει.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions