Προϊόντα

Διαβρεκτικά και λιπαντικά

Στο τέλος ενός προγράμματος καθαρισμού, τα καθαρά πλέον εργαλεία πρέπει να περάσουν από την φάση του στεγνώματος: θερμός αέρας θερμοκρασίας από 70°C έως 95°C διοχετεύεται και ανακυκλοφορεί μέσα στον θάλαμο του πλυντηρίου για αρκετή ώρα έως ότου τα εργαλεία στεγνώσουν τελείως. Όμως ο θερμός ξηρός αέρας κουράζει τα εργαλεία και μικραίνει την διάρκεια ζωής τους. Ειδικά για ευαίσθητο ιατρικό εξοπλισμό, όπως αναισθησιολογικοί σωλήνες, πλαστικά, κ.α. ο θερμός ξηρός αέρας αλλοιώνει την επιφάνεια τους, την αποχρωματίζει και δημιουργεί μικροσκοπικές ρωγμές στο ευαίσθητο υλικό.

Το στεγνωτικό - διαβρεκτικό χειρουργικών εργαλείων neοdisher MediKlar, ένα τοξικολογικά ασφαλές προϊόν για χρήση σε χειρουργικά εργαλεία, προστίθεται στο πλυντήριο στο στάδιο του τελικού ξεβγάλματος με σκοπό να μειώσει το χρόνο στεγνώματος κατά 30% - 50% και να προσδώσει γυαλάδα στην επιφάνεια των αντικειμένων. Επιπλέον, με την χρήση του neοdisher MediKlar είναι δυνατή η μείωση της θερμοκρασίας στεγνώματος που έχει σαν αποτέλεσμα την επιμήκυνση του χρόνου ζωής ειδικά σε ευαίσθητο ιατρικό εξοπλισμό.

Η λίπανση της επιφάνειας και των αρθρώσεων των εργαλείων γίνεται χειρωνακτικά με ένα λιπαντικό σπρέι όπως το neοdisher IP spray σε καθαρά και στεγνά εργαλεία αφού αυτά έχουν βγει από το πλυντήριο. Επιπροσθέτως, για πελάτες που το επιθυμούν, και αντί του στεγνωτικού neοdisher MediKlar μπορούμε να προσθέσουμε στο πλυντήριο στο τελευταίο ξέβγαλμα το υγρό λιπαντικό neodisher IP Konz για την μηχανική λίπανση των χειρουργικών εργαλείων.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions