Προϊόντα

Εργαλεία καθαρισμού ενδοσκοπίων

PULL THRU ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΕΥΚΑΜΠΤΑ ΜΑΚΤΡΑ


Το πιο σημαντικό βήμα στη διαδικασία απολύμανσης ενός ενδοσκοπίου είναι ο σχολαστικός χειρωνακτικός καθαρισμός πριν από την απολύμανση, καθώς ένα βρώμικο ενδοσκόπιο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΕΙ!!! Για να καλύψουμε αυτή την επιτακτική ανάγκη εισάγουμε στη γκάμα των προϊόντων μας το επαναστατικό εργαλείο καθαρισμού καναλιών ενδοσκοπίων με εύκαμπτα μάκτρα PULL THRU™, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα.

 

Το PULL THRU™ είναι ένα πατενταρισμένο εργαλείο καθαρισμού ενδοσκοπίων πολλαπλών εύκαμπτων μάκτρων, μιας χρήσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για τον καθαρισμό καναλιών ενδοσκοπίων διαμέτρου από 1.0 έως 8.0 mm με ένα μόνο πέρασμα. Αυτά τα εργαλεία καθαρισμού έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν σημαντικά το χρόνο που απαιτείται για τον χειρωνακτικό καθαρισμό των καναλιών ενδοσκοπίων και τη βελτίωση της συνολικής αποτελεσματικότητας της διαδικασίας καθαρισμού, εφόσον απομακρύνουν τους ρύπους σε ποσοστό 96%-100% με 1 μόνο πέρασμα. Ο μοναδικός σχεδιασμός του μάκτρου καθαρισμού, παρέχει μια πλήρη περιφερειακή σφράγιση στο κανάλι του ενδοσκοπίου με δράση παρόμοια με το έμβολο, απομακρύνοντας έτσι σχεδόν όλα τα υπολείμματα με ένα μόνο πέρασμα. Καθώς τα μάκτρα είναι κατασκευασμένα από μαλακό πλαστικό, μη αποξεστικό υλικό, δεν βλάπτουν τα τοιχώματα του καναλιού του ενδοσκοπίου.

 

Συγκεντρωτικά τα εργαλεία PULL THRU™ παρέχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  • - Μειώνουν το χρόνο που αφιερώνεται για τον χειρωνακτικό καθαρισμό των ενδοσκοπίων
  • - Αναπαραγωγιμότητα - λιγότερο εξαρτημένη από τον χρήστη τεχνική
  • - Βελτιωμένη αποτελεσματικότητα του χειρωνακτικού καθαρισμού: τουλάχιστον 96% αποτελεσματικό κάθε φορά που χρησιμοποιείται
  • - Ομοιόμορφη δράση καθαρισμού
  • - Μειωμένος κίνδυνος ζημιάς στα κανάλια των ενδοσκοπίων
  • - Εξοικονόμηση χρημάτων (έλεγχος εσωτερικών ζημιών στο ενδοσκόπιο, μειωμένος χρόνος καθαρισμού)
  • - Δυνατότητα αφαίρεσης ξένων αντικειμένων από το ενδοσκόπιο
  • - Πρακτική καθαρισμού βασισμένη σε αποδεικτικά στοιχεία – ανεξάρτητες μελέτες

 
Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή www.pullthru.net.nz

 

Παρακολουθήστε ένα σύντομο βίντεο για τα εργαλεία καθαρισμού PULL THRU™ εδώ

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions