Προϊόντα

Απολυμαντικά επιφανειών σε σπρέι

Τα απολυμαντικά επιφανειών σε σπρέι είναι προϊόντα έτοιμα προς χρήση, χωρίς να απαιτείται αραίωση.  Συστήνονται για την ταχεία απολύμανση μικρών επιφανειών όπως πάγκοι εργασίας, κρεβάτια, κομοδίνα, φορεία, μηχανήματα και ιατροτεχνολογικές συσκευές. Διατίθενται σε μικρά πρακτικά δοχεία χειρός έως 1 λίτρο μαζί με ψεκαστήρα μικροσταγονιδίων (Big Spray, Aniospray Quick) ή ψεκαστήρα αφρού (Anioxy-Spray WS, Surfa’Safe SH).

Ανάλογα με την κύρια δραστική ουσία που περιέχουν, τα απολυμαντικά επιφανειών σε σπρέι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: απολυμαντικά με αλκοόλες (Big Spray, Aniospray Quick, Anioxy-Spray WS) και απολυμαντικά χωρίς αλκοόλες (Surfa’Safe SH). Επιλέγουμε προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλες για ταχεία απολύμανση επιφανειών που είναι ανθεκτικές στις αλκοόλες. Σε διαφορετική περίπτωση, για επιφάνειες ευαίσθητες στις αλκοόλες, μόνιτορ, plexiglass, επιλέγουμε προϊόν χωρίς αλκοόλες (Surfa’Safe SH).

Η επιλογή προϊόντος γίνεται επίσης ανάλογα με το φάσμα δράσης που επιθυμούμε. Σε όλα τα προϊόντα, το απολυμαντικό φάσμα περιλαμβάνει βακτήρια, ζύμες, μύκητες, μυκοβακτήρια και ιούς. Για ιδιαίτερα κρίσιμους χώρους, όπως μονάδες εντατικής θεραπείας, επιλέγουμε προϊόν που επιπλέον του παραπάνω φάσματος έχει και δράση έναντι των σπόρων (Anioxy-Spray WS).

Τα απολυμαντικά με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλες έχουν καθαριστικές ιδιότητες σε ρύπους λιποειδούς προέλευσης. Τα απολυμαντικά σπρέι χωρίς αλκοόλες ή με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλες περιέχουν επιπλέον καθαριστικά συστατικά για αποτελεσματική εφαρμογή σε ακάθαρτες επιφάνειες.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions