Προϊόντα

Απολυμαντικά επιφανειών σε σπρέι

Τα απολυμαντικά επιφανειών σε σπρέι είναι προϊόντα έτοιμα προς χρήση, χωρίς να απαιτείται αραίωση.  Συστήνονται για την ταχεία απολύμανση μικρών επιφανειών όπως πάγκοι εργασίας, κρεβάτια, κομοδίνα, φορεία, μηχανήματα και ιατροτεχνολογικές συσκευές. Διατίθενται σε μικρά πρακτικά δοχεία χειρός έως 1 λίτρο μαζί με ψεκαστήρα μικροσταγονιδίων (Big Spray, Aniospray Quick) ή ψεκαστήρα αφρού (Incidin Foam).

Ανάλογα με την κύρια δραστική ουσία που περιέχουν, τα απολυμαντικά επιφανειών σε σπρέι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: απολυμαντικά με αλκοόλες (Big Spray, Aniospray Quick, Incidin Foam) και απολυμαντικά χωρίς αλκοόλες (Incidin Oxyfoam S, Surfa'Safe Premium). Επιλέγουμε προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλες για ταχεία απολύμανση επιφανειών που είναι ανθεκτικές στις αλκοόλες. Σε διαφορετική περίπτωση, για επιφάνειες ευαίσθητες στις αλκοόλες, μόνιτορ, plexiglass, επιλέγουμε προϊόν χωρίς αλκοόλες (Incidin Oxyfoam S, Surfa'Safe Premium).

Η επιλογή προϊόντος γίνεται επίσης ανάλογα με το φάσμα δράσης που επιθυμούμε. Σε όλα τα προϊόντα, το απολυμαντικό φάσμα περιλαμβάνει βακτήρια, ζύμες, μύκητες, μυκοβακτήρια και ιούς. Για ιδιαίτερα κρίσιμους χώρους, όπως μονάδες εντατικής θεραπείας, επιλέγουμε προϊόν που επιπλέον του παραπάνω φάσματος έχει και δράση έναντι των σπόρων (Incidin Oxyfoam S).

Τα απολυμαντικά με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλες έχουν καθαριστικές ιδιότητες σε ρύπους λιποειδούς προέλευσης. Τα απολυμαντικά σπρέι χωρίς αλκοόλες ή με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλες περιέχουν επιπλέον καθαριστικά συστατικά για αποτελεσματική εφαρμογή σε ακάθαρτες επιφάνειες.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions