Προϊόντα

SINAQUA CHLORHEXIDINE 2% Μεγιστοποιηση

SINAQUA CHLORHEXIDINE 2%

Μαντηλάκια αντισηψίας και καθαρισμού σώματοςΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Προεμποτισμένα μαντηλάκια για την αντισηψία, καθαρισμό και ενυδάτωση άθικτου δέρματος.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα μαντηλάκια SINAQUA CHLORHEXIDINE 2% είναι προεμποτισμένα μαντηλάκια για καθαρισμό, αντισηψία και ενυδάτωση άθικτου δέρματος. 

 

Είναι έτοιμα προς χρήση. Περιέχουν ως δραστική ουσία διάλυμα χλωρεξιδίνης 2% με αντισηπτική και παραμένουσα δράση, κατάλληλα για το μπάνιο ασθενών με ιδιαίτερα προβλήματα σε πολυανθεκτικά στελέχη, όπως ο MRSA. Περιέχουν τασιενεργά για τον καθαρισμό, καθώς και συστατικά για την φροντίδα και ενυδάτωση του δέρματος, όπως Aloe Vera και γαλακτικό οξύ. Με ευχάριστο άρωμα.

 

Είναι κατασκευασμένα από πολύ καλής ποιότητας υλικό, βάρους 65g/m2 και εξαιρετικής αντοχής, λόγω της σύνθεσης από 70% ανθεκτικό πολυμερές (πολυεστέρα) και 30% βισκόζη. Μπορούν να θερμανθούν σε φούρνο μικροκυμάτων για την άνεση του ασθενή. 

 

Κατάλληλα για κλινήρεις ασθενείς, μετεγχειρητικούς ασθενείς, ασθενείς με κινητικές δυσκολίες, ηλικιωμένους, σε νοσοκομεία, κλινικές, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, μονάδες αποκατάστασης ή ακόμη και στο σπίτι. Ένα πακέτο 12 τεμαχίων επαρκεί για τον πλήρη καθαρισμό και αντισηψία του δέρματος ενός κατακεκλιμένου ασθενή. 

 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Τα μαντηλάκια SINAQUA CHLORHEXIDINE 2% είναι δραστικά έναντι βακτηρίων και ζυμών και διαθέτουν μελέτες αποτελεσματικότητας σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 13727, ΕΝ 13624 και ΕΝ 1499. Πολύ απαλά, δεν προκαλούν ερεθισμούς του δέρματος ακόμη και σε ευαίσθητες περιοχές. Παχιά μαντηλάκια που διατηρούν τη μέγιστη ποσότητα αντισηπτικού διαλύματος (12g ανά μαντηλάκι), εξασφαλίζοντας επαρκή κάλυψη ακόμη και σε δύσκολες περιοχές του σώματος.

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
Αρ. Άδειας Ε.Ο.Φ.: 62003/19.07.21 ως βιοκτόνο προϊόν για την αντισηψία του δέρματος

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Εύκαμπτο πακέτο με 12 μαντηλάκια (200mm x 210mm) (κωδ. 970000)
Χαρτοσυσκευασία: 30 πακέτα των 12 τεμαχίων.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Αφαιρέστε ένα μαντηλάκι από τη συσκευασία, τρίψτε προσεκτικά την περιοχή του δέρματος που θέλετε να φροντίσετε και αφήστε το να στεγνώσει για λίγα λεπτά. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SINAQUA CHLORHEXIDINE 2%

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions