Προϊόντα

Chiro Des 1000ml Μεγιστοποιηση

Επιλογή

Chiro Des 1000ml

Πολυαλκοολούχο φαρμακευτικό αντισηπτικό χεριών


ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Υγιεινή και χειρουργική αντισηψία των χεριών ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού χωρίς τη χρήση νερού.


ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Το Chiro Des είναι ένα πολυαλκοολούχο φαρμακευτικό δερματικό διάλυμα με άδεια Ε.Ο.Φ. που προορίζεται για τοπική εφαρμογή στα χέρια χωρίς την προσθήκη νερού. Η συνολική περιεκτικότητα σε αλκοόλες είναι 77,4%. Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για την φροντίδα του δέρματος (λανολίνη, γλυκερόλη και βουτανοδιόλη). Το Chiro Des δεν περιέχει χρώμα ή άλλες χρωστικές ουσίες, έχει διακριτικό άρωμα και άριστη συμβατότητα με το δέρμα. Μετά την δράση του, τα ενεργά φαρμακευτικά συστατικά που διαθέτει εξατμίζονται πλήρως ενώ τα φυσικά περιποιητικά συστατικά ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Η Προπανόλη-2 και Προπανόλη-1 που περιέχει το προϊόν σε ποσοστό 63,14% και 14,3% αντίστοιχα, έχουν ταχεία μικροβιοκτόνο δράση σε ευρύ φάσμα μικροβίων. Με την χρήση του προϊόντος επιτυγχάνεται αποτελεσματική και τεκμηριωμένη καταστροφή Gram+, Gram- βακτηρίων, μυκήτων, ιών καθώς και του μυκοβακτηριδίου της φυματίωσης.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Βλέπε το Φύλλο Οδηγιών για τον Χρήστη: Για υγιεινή αντισηψία χεριών μια επαρκής ποσότητα του Chiro Des πρέπει να επαλειφθεί αδιάλυτη στα χέρια έτσι ώστε να κρατηθεί όλη η παλάμη υγρή για 30”, συμπεριλαμβανομένων και των προβληματικών περιοχών (κοιλότητες νυχιών, μεσοδακτύλια διαστήματα). 

Για χειρουργική αντισηψία χεριών, το Chiro Des πρέπει να επαλειφθεί αδιάλυτο στα χέρια, διατηρώντας ολόκληρη την παλάμη υγρή για 1,5 λεπτά συμπεριλαμβανομένων και των προβληματικών περιοχών (κοιλότητες νυχιών, μεσοδακτύλια διαστήματα).


ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
Το προϊόν είναι εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ. ως φαρμακευτικό σκεύασμα με αριθμό άδειας κυκλοφορίας 45305/1-7-2015 και τροποποίηση άδειας κυκλοφορίας 52670/8-6-2017.


ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Δοχείο 1000 ml (κωδ. 280003). Xαρτοσυσκευασία 10x1000ml.

Διατίθενται ξεχωριστά δοσομετρικά βοηθήματα, αντλίες ψεκασμού, διανομείς τοίχου, βάσεις.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Βλέπε το Φύλλο Οδηγιών για τον Χρήστη. Χρόνος δράσης:  Για υγιεινή αντισηψία – 30 δευτερόλεπτα, για χειρουργική αντισηψία – 1½ λεπτό.

 

ΦΑΡΜΑΚΟΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ

Η εταιρεία μας, ευθυγραμμιζόμενη με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας και με γνώμονα τη δημόσια υγεία, έχει δημιουργήσει και εφαρμόζει σύστημα Φαρμακοεπαγρύπνησης. Σκοπός του συστήματος αυτού είναι η συνεχής παρακολούθηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των προϊόντων μας και η συμβολή στην ευρωπαϊκή προσπάθεια για πρόσβαση σε ασφαλή και αποτελεσματικά φάρμακα.


Αναφορά ανεπιθύμητης ενέργειας

Σε περίπτωση που θέλετε να αναφέρετε μια ανεπιθύμητη ενέργεια που θεωρείτε ότι μπορεί να σχετίζεται με το Chiro Des, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία στα τηλέφωνα: 


Τηλέφωνο 1: 210 4838224 (Δευτέρα - Παρασκευή 08.00 - 16.00)

Τηλέφωνο 2: 210 8252833 (24 ώρες)

 

Μέσω της αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών μπορείτε να βοηθήσετε στη συλλογή περισσότερων πληροφοριών σχετικά με την ασφάλεια των φαρμάκων.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΥ ΧΕΡΙΩΝ Chiro Des


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Chiro Des 1000ml

5 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Κατασκευή Ιστοσελίδων Web and Art Solutions